Alla inlägg den 29 januari 2009

Av Jennie Jönsson - 29 januari 2009 20:38

Yes, nu är han äntligen hemma igen min sambo. Mys på schemat !

Imorgon jobbar jag fram till lunch sen har jag kompat ut för att åka till skogs med ovanstående och ngr till. Ska bli så skönt att komma bort lite.


Annars så rullar det på, mkt att göra på jobbet och mer blir det väl till veckan. Imorgon slutar ett gäng pga varslet och det känns trist. Det är ju kollegorna som gör att det känns roligt att tillbringa 8 timmar/dag där. I veckan har jag iaf hunnit med solning av stjärtar med stjärt, fika hos Jens och Pyttliten med hela deras "familj", en brorunda och tvätt/städ hemma. Har även införskaffat oss en ny tv-bänk som jag satte ihop själv häromkvällen. Jag drog skruvar till jag säkert var blå i ansiktet. Men resultatet blev riktigt bra och det ser mkt bättre ut nu. Enligt mig iaf.


Har även vart till Pontus på Alternative Art och skrivit upp mig på hans väntlista, han var rätt fullbokad fram till augusti och jag vet inte om jag kan vänta så länge. Speciellt inte nu när Z har vart och gjort sin, som blev ruskigt bra och jag blev ruskigt sugen på att göra klart mitt projekt.


Nej nu har jag inte tid med dethär mer..

Ovido - Quiz & Flashcards