Alla inlägg den 2 augusti 2007

Yes

Av Jennie Jönsson - 2 augusti 2007 22:00

En dag kvar, sen kliver man på helg igen. Det känns lägligt det. Ryktas om en kräftskiva. Vi vet väl alla hur det slutade ifjol? Och för ett par år sedan? Jaja, men en gång per år ska man väl klara iaf? Maria fyller trots allt år=)


Promenad ikväll och sen har vi sytt. Jag och Anna. Jag sydde och hon nålade och fixade allt annat som man tydligen bör göra. Jag kan inte. Lyckligtvis lyckades jag inte ha sönder något. Och det blev en kjol. Duktigt!


Rick ville ha en uppdatering men det finns nog inte så mkt att skriva om. Det han inte redan vet. Ja det vet nog ingen. Så det så.


Bortbjuden på middag imorgon. Älskade syster skickade mess idag och ska tydligen ta på kockmössan imorgon. Intressant. Hoppas på efterrätt;) 


15 dagar till avresa. Fy satan va skönt det skall bli. Ni anar inte. Uscha. Måste kanske jobba ihop en packlista av någon form. Eller vad tror ni?

1. Vin..

2. ?


I vilket fall så blir det ett år sedan på måndag. Tiden går fort. Mkt som har hunnit hända under den tiden. Mkt bra och mkt dåligt. Mest bra tror jag.


Kliver av här..


//J.

Ovido - Quiz & Flashcards