Alla inlägg den 5 augusti 2007

Av Jennie Jönsson - 5 augusti 2007 22:57

Ännu en helg som tagit slut. Jag är också slut. Helt slut.

Det var storön. Det var kräftskiva. Det var singstar. Jag var onykter.


Fredagen var det 3-rätters hemma hos mor och far. Syster hade tagit på sig kockmössan och gjort ett strålande jobb. Tusen tack för en supermiddag! Helt fantastiskt gott. Bra gjort hjärtat. Efter det plockade K. upp mig för en kall öl och lite lättapåhjärtatprat på hennes altan. Sällskap av S. Efter alldeles för många öl raglade vi in på storön. Dans? Stötte på J. och sen var det fullt ös. Det dracks, det pratades och vi skrattade så tårarna nästan rann. Jag blev allt annat än nykter så jag ber om ursäkt för dansen. Det kan inte ha vart mer än dåligt. Haha. Hem och lagade mat. Trött och sov.


Upp alldeles för tidigt. Nyan för frulle och sen till J och P för kaffe. Hemöver igen för ett försök till vila. Upp i soffan under täcket. Ingen sömn. Lite mat och sen en dusch. Dags för nästa kalas. Precis som ifjol fyllde Maria år och det firades med kräftskiva. Ny fylla också. Dem hade dukat upp långbordet ute på vvg som senare flyttades in i garaget. Vi kunde inte hålla sakerna i styr när det blåste som aldrig förr ute. Vi åt och vi åt. Vi utökade skaran och det fortsatte ätas. Efter många timmar med hårt skal och tillbehör gav vi nog upp för att förflytta oss in till soffan för lite singstar och buzz. Några kom och några gick. Det tomma glaset fylldes på och klockan gick. Runt 3tiden kröp jag ner under mitt täcke. Trött och mycket nöjd.


Väckt av telefonen vid lunchtid. På med kläder och ut i solen. Lunchade med S och C ute i det fria. Handlade lite och gick tillbaka till vvg för lite slötittade på film. Ninas Kvällsbok. Finns ett ord. Pinsamt. Fortsatte med en film till och jag som är så lättskrämd stod väl upp i soffan under vissa stunder, för att sedan andra stunder ligga och titta mellan fingrarna.


Hemgång för klädbyte. Promenad och uppdatering av helgens bravader. Städade upp lite hemma och sen kom H och hälsade på. Tack för flaskan, precis vad jag behövde idag. Haha. Du får hjälpa till att tömma den sen.


Nu är det bara duschen och sängen kvar innan alarmhelvete drar igång och det är måndag igen. Nästa helg kommer jag att låsa in mig själv. Så ni vet.


 

J hälsar och jag säger godnatt. // J.

Ovido - Quiz & Flashcards