Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av Jennie Jönsson - 16 augusti 2007 23:30

Timme kvar till avresa. Vinet har sprättats, sms har skickats. Vinet är slut. Sms dör ut. Min lediga dag. Fy faan va skönt. Promenad med A. frulle på vvg, grey´s anatomy avsnitt och sen lite fikarännande. Somnade som ett barn på mammas soffa, åt middag och C kom ner för att ta med mig på statoil. Vi åkte biltvätt. Hur kul är inte det ? Säkert flera år sedan jag gjort det sist. Lite sjösjuk men vad faan, de får man ta! Imorgon bär det av. Jag har inte packat, inte duschat, inte handlat, inte varit på bolaget. Inte gjort ett skit. Det skall hinnas med på 3 timmar imorgon. Utan att blinka.


C gästar lite;


Jaha... då har resan börjat... En underbar helg med underbara vänner väntas... Om jag inte minns fel så ska väl åtminstone en jämte, eller kanske vildhussen raggas upp... Man kanske får kliva in i en Epa i bonn-byn vi ska till.... Hu hu hu... Ska jag säga som bor i Lofsdalen... Men dä är en helt annan historia... Så... efter några fler avsnitt av Grey´s, å en vinare senare, börjar det väl bli dags att knoppa... Väntas en STOR dag imorgon då det äntligen är dags för avfärd.... Jippi! Kommer bli lovely girls!


Nä, Jempa får nog ta å knyta ihop säcken för idag!


//C. 


Under kvällen har det som vanligt sagts en del.

"Jag behöver en man, en drink eller massage. Vi hade drinken, massagen men VART FAAN var mannen? Den mannen jag INTE kommer gifta mig med.

Anna försöker med alla, men det är ingen som vill. Carro hade en trasig och den kunde sussi få, men nu använder C en blå och S är utan.


Jaja, sorry papps. om du nu läser.igen


Vi avrundar med att tömma glaset och säga godnatt. Eventuellt på återseende på söndag. OM vildhussen eller epatraktorerna inte tagit död på oss stackars härjedarlingar.


// Härjedalens prinsessor

Ovido - Quiz & Flashcards