Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Jennie Jönsson - 6 februari 2008 13:19

Nu har halva veckan gått. Snart är det helg igen. Imorgon kommer herrn hem igen och det ska bli helt underbart. Saknar massvis hela dagarna.¨


Ont går det också. Igår slutade min nästan helt nya telefon att fungera. Den har vart lite svår sedan jag fick den men igår tog den priset. Lämnade in den för service och fick veta att det skulle ta 1½ vecka innan den var klar. Utan att egetligen tänka nå så fick jag för mig att jag skulle ha en ny. Så jag köpte en. Det kanske inte var mitt smartaste drag men jag känner mig nöjd. Får väl göra mig av med en sen då..eller ha två. Vi får se.. Efter att fixat mina telefonbekymmer så sparkade jag in 2 tår rätt i bordet och jag kan säga att det kändes. Det gör fortfarande ont, mest när man har skor på sig så jag skuttar runt i strumporna här på jobbet.


Inte nog med det.. jag tror att jag dessutom är allergisk mot min bäbis. Eller jag vet att jag är det egentligen, men det har gått så bra. Nu känns inte allt för kul för det är inget jag vill. Hon är helt ljuvlig och jag vill inte lämna ifrån mig henne. Men om jag inte fixar det så måste jag väl. Därför känns det rätt surt just nu. Men efter regn kommer solsken sägs de. Och det vore bra om det kom nu och inte sen, när man fäst sig ännu mera vid den lilla varelsen som jag älskar att komma hem till på dagarna.


I helgen ska jag, herrn, bror och hjärta käka middag och basta, ska bli göttans det. Kanske ska införskaffa i ngn kall till det. Kan bli så..=)


Nu ska jag ta mig lite kaffe..


/J.

Ovido - Quiz & Flashcards