Alla inlägg den 29 september 2008

Av Jennie Jönsson - 29 september 2008 13:43

Var kanon!


Vi lämnade Sveg på fredagkväll, kom fram strax efter kl 21.Vi drack ngn kall, åt lite chips och spelade Absolut Överrens. Jag och Daniel vann över resten. Lördagmorgon var det dags för Zipline. Nervös var bara förnamnet. Guiderna kom och berättade hur allt fungerade och vi började färd uppåt. Som John sa; -Ner kommer vi alltid... Jotack, nog gör vi det.


Aldrig vart så nervös, 60 meter upp i luften ståendes i ett torn med en bana på 360 meter framför oss. Gilla läget, eller vad säger man? Efter första gick det hur bra som helst. Grabbarna hängde upp och ner, vi ner och upp? En liten kort vandring när vi svävat klart i selarna våran. Lunchning på MAX och sen knatade vi en sväng på marknaden, som förövrigt inte var så mkt att hurra över. Vart var inredningsmässan/jaktmässan? En gardin och två tavlor/en älgdragare kan väl knappast vara allt? Tillbaka till våra rum för duschning och vilning innan vi klev över tröskeln på BROKEN för middag. Förrätt med kall öl, varmrätt med vin och Frozen Strawberry Daiquiri till efterrätt. Hem igen och det tog inte länge förrän alla sov skulle jag tro. Söndagen var det upp, plocka ihop och sedan in på max för snabblunch innan vi for hemöver. Storm och regn hela vägen nästan.


Middag och soffmys innan han var tvungen att åka på jobb igen. Det är det värsta med söndagar. Fler bilder från helgen kommer senare..


på återseende/en än så länge snusfri Jennie


Ovido - Quiz & Flashcards