Alla inlägg under oktober 2007

Av Jennie Jönsson - 18 oktober 2007 21:33

Städdag hemma. Fika och Dollarbesök med Linda och Isabella. Därefter middagslagning hemma, diska och iväg på ishallen. Iväg till Ida för lite kvällsfika =)


Imorgon är en annan dag.. nya äventyr. Vi får se vad som bjuds!


Glögg blir det iaf..tror jag;)


/J.

Av Jennie Jönsson - 17 oktober 2007 16:30

Igår var det träning, vilket jag tycker är rikigt roligt numera, trots att det kanske blir mkt lek och så. Men ändå..skönt att gnistan är påväg åt rätt håll. Det var ett tag sedan. Sen var det hemgång. Upptäckte ett nytt favoritställe hemma. Har haft hallgolvet bra länge men nu är det stolen i sovrummet som får stå ut med mitt sällskap. Slå ner röven och slänga upp benen på sidan av den, kanonläge !


Idag har det fikats på Kondis..tog nästan hela dagen. Inge fel med det men på slutet kröp det i hela kroppen och jag tog med mig Johanna på lite ärenden som inte blev avslutade igår. Jävla klädtryckning säger jag bara! 


Dagens nästa kanonläge kommer vara soffan hemma hos min stjärt ikväll. Grey´s A får inte missas..men innan dess ska jag diska och fixa lite middag. Kanske köra en till tvätt också..eller så spar jag den till imorgon så har jag ngt att göra då med, inte lätt att vara arbetslös inte.


// J.




Av Jennie Jönsson - 16 oktober 2007 14:18

"Vad är det som fattas för att du ska må helt bra?"


Bra fråga. Du har svaret på den, det vet jag.


Tills dess fortsätter jag med mina ärenden som verkligen går strålande !


//J.

Av Jennie Jönsson - 16 oktober 2007 10:00

Träningsdag =)


Uppe med tuppen, har lite saker som jag måste ta tag i idag. Har faktiskt skrivit upp allt så att jag inte ska glömma något heller, men jag vet för tillfället inte vart jag har gjort av lappen. Dags att börja leta snart..

Säger som Alfons Åberg.. "Jag ska bara" och så tar det ett bra tag innan det händer nå i vilket fall som helst. Precis som en groda utan ben..hopplös.


Gårdagen var det måndagsfika hos Maria igen..när ska vi ta det hos mig?


Någon som har nå bra utklädningstips?


//J.



Av Jennie Jönsson - 15 oktober 2007 13:45

Måndag. Kul dag..eller inte. Men jag har iaf inte kommit sent och glömt mitt bagage. Jag sitter på mitt och funderar åt vilket håll jag ska.

Jag har redan gjort denna resa en gång, är den värd att göra om? Jag vet inte..just nu funderar jag på om det är rätt. Har ngn svaret på det? 


Jag har en såndär bubblig känsla idag..vet inte varför men det känns tokigt. Jag vill busa till det igen, vad hände med dem tiderna? Vi skottar in en bil eller vi drar iväg långt ner i sverige och äter polkagrisar, inte ringa och tala om vart vi var..köpa skor och braatthasaker för alla pengar. Hmm, är det kanske så att vi växer/växte upp ? Kan man inte få vara liten för en dag?


Jag behöver ngt.


Sitter och tittar på en ny telefon. Hur ska jag veta vilken jag kommer att tycka bäst om? Vill jag ha en grå eller en röd? Kommer jag tröttna på den röda eller är det roligare med färg? Får nog fundera ett tag till på detta..


-Vet du vad min version av helvete är ?

-Att ha på sig hyrda skor.


// J.

Av Jennie Jönsson - 14 oktober 2007 18:57

Ja nog är helgen över alltid.. och det är 5 dagar kvar till nästa.


Lördagen blev det glögg och hockey, pizza och öl. Mintu och spel och sedan förbi finnarna innan det var dags att lägga huvudet på kudden.

En mkt trevlig kväll bortsett från att jag kom på att jag glömt bort min vän. Förlåt ! Vet inte vad det blev men det var absolut inte med meningen..

Sen undrar jag hur jag kan vara blå mellan två fingrar? Öm och stel..


Har haft en riktig slappdag i soffan, film mat och mys. Fast med söndagsmys kommer måndagsångesten igen. Varför går helgerna så j*vla fort? Tänk om det fanns en dag till som var "helgdag". Gött det hade varit ;)


Vad är det för fel på Telia ? Det går knappt att ringa och knappt heller att skicka sms..om man väl lyckas ringa till ngn så kommer man till mobilsvar, trots att dem har telefonen på. Och det är inte första gången heller !


Tack för i helgen..


//J.


Vad är det med dig?

Av Jennie Jönsson - 12 oktober 2007 12:30

Då var det återigen fredag, helgdags med andra ord.


Igår kom det snö, det ligger fortfarande kvar. Jag och Kicki tog en lunch tillsammans, det var ett tag sedan. Riktigt trevligt. Kaffe hos Linda och Molly för att sedan åka hem igen och städa undan lite. Pinade mig igenom barnens träning för att sedan ligga och snora lite till på soffan.

Duschade och kröp ner i en renbäddad säng..finns det nå bättre?

Väcktes av telefonen precis när jag somnat, lämnade ifrån mig pärlan och somnade om igen. Mams ringde och väckte mig på nytt.. Det känns som om jag skulle kunna sova dygnet runt. Förstår inte.. Hur är det möjligt?


Imorgon blir det hockey för hela slanten. Så j*vla roligt !

Har även kollat bolagets sida och visst finns det glögg på lager, ska vi?


Nej, nu blir det kaffe..


//J.


************************************


Att man aldrig lär sig.. gång på gång på gång. Snälla, Lär mig !!

Av Jennie Jönsson - 10 oktober 2007 16:40


Har inte gjort ett dugg idag. Somnade lika fort som jag la huvudet på kudden, vaknade nyss. Har drömt en massa saker, tryckt upptaget på telefonen och jag har för mig att jag träffade Jude Law?! Skapligt.. Det är såna gånger man önskade att man inte vaknade eller att drömmen var verklighet. Men jag vaknade och jag satt inte och fikade med denna snubbe. Dessvärre hade jag tryckt upptaget i örat på min vän. Sorry!


Nu börjar det väl bli dags att fundera på vad man ska äta för middag, om jag verkligen ska baka idag eller om jag kanske skulle ha städat lite? Detta tåls att fundera på ett tag till..

// J.


Ovido - Quiz & Flashcards