Alla inlägg den 1 september 2007

Av Jennie Jönsson - 1 september 2007 18:46

Helg. Helg. Helg.


Påbörjade helgen i torsdags. Anna kom och det vankades middag och vin. Emma och Pillan sällskapade och det var riktigt trevligt. Den körglada E for och plockade upp den lätt halta Sussi så även hon fick vara med. Sen bar det av till Marias nya lägenhet där Göran stod för ett litet inflyttningskalas tydligen..mera vin och så lite efterrätt och äppelpaj på det. Det spelades spel, både tvspel och sällskapsspel. Efter en stund kom även Lotta. Runt 12 eller 1, jag minns inte.. men då var det iaf dags för mig att kasta in handduken. Jag skulle upp och jobba 8 dagen efter och inventering kändes inget vidare att göra i bakfyllan..

Gick hyfsat iaf och vi hann även med en storstädning på jobbet. Skönt. Liftade hem till mamma, tänkte sussa lite på soffan men Josse ville annorlunda..Borlänge om en kvart, ska du med ? Klart jag ska !


Vad vi gjorde där är en annan femma..fick många bud. Men det blev en bil. Lite donken och sen hemöver. Men jag måste bara säga att det är nog lätträknade ggr som jag äter där framöver. Det tar en jävla tid ibland. Ibland får man gamla morötter och ibland hår i maten, vad är det för sätt ? Dessutom så bara så ni vet, det är ny månad nu och mina spenatrullar har dem tydligen plockat bort från sin flottiga meny. Suck morr och otack !


Lördag idag. Jag har jobbat, vilat på soffan och ätit mat. Befolkningen i byn har gått och gömt sig och jag har absolut ingen som helst lust att gå hem, går jag hem måste jag städa. Det ser för jävligt ut. Jag sprang hemifrån förut för att slippa se förödelsen. Jag gruvar mig för att gå hem igen.


Morgondagen är soffabokad med Anna. Vi ska gotta oss och se film. Kvällen bjuder nog på annat, hon lämnar mig för sitt pluggställe uppe i norrbotten.


Äsch, jag ska se om det finns ngn i byn som är sällskapssjuk !


//J.

Ovido - Quiz & Flashcards