Alla inlägg den 22 september 2007

Av Jennie Jönsson - 22 september 2007 15:28

Kan man lugnt säga att jag är. Är det sommarens alla helger som satt spår?

Jag vet inte. Tog mig aldrig på jobbet i torsdag, mådde inge vidare. Släpade mig till soffan och låg där framför Vänner. Myrr och Yas kom förbi och underhöll lite, for och Yas kom tillbaka med fika. Jag var väl tvungen att få ngt i mig tyckte hon. Pratade ihjäl lite tid och sen for hon igen. Hann vila en stund till innan Rami kom och därefter Maria med barn, sen Monica. Fullt hus. Varför kommer det aldrig folk när man är pigg och fräsch? Sist men inte minst kom mamma och fikade lite innan det var dags att träffa John B.


Fredagen trodde jag att jag var frisk..nästan. Åkte på jobbet och insåg att jag inte alls var det. Hem till mammas soffa efter två timmar. Där slocknade jag igen. Vakna upp till maten..fick i min hur mkt som helst. Hockey därefter, var tvungen att kolla på när systrarna spelade. Oavgjort. Bra där!


Hem till mamma igen på kaffe och lite tvtittning, sen hem i säng.

Piggare idag. Promenad tillbaka till mamma och pappa, upp till ulvkälla för lite kaffe hos Angelica, Lukas och Leon. Hem och nu sitter jag här.

Hoppas hockeyn går bra idag, hade varit kul att se men det blir i okt. på hemmaplan, där det är som bäst. Middag med fam. Ekelund ikväll.


Annars sker det inte så mkt. Jag är trött och vill ha semester, men det står inte på. Bara ett par dagar kvar nu, sen åker jag till Lina för lite shopping!


Kanske skulle ha gjort ett ryck av någe slag innan det är dags att göra sig klar för att gå på middagen då. Ha en trevlig lördag!


/J.

Ovido - Quiz & Flashcards