Alla inlägg den 17 september 2007

Av Jennie Jönsson - 17 september 2007 23:28

Nya äventyr. Är det inte så?


I helgen har det tittats på film, druckits vin, spelats tvspel, tittats på hockey, druckits glögg, ätits mat, tittats på film igen och städats.

Fick kanske med allt i snabba drag. Orkar inte gå djupare än så. Djup var jag igår. Så det räckte för ett år framöver skulle jag tro. Men jag spelade.


Kom nya kläder på jobbet idag..igen. Det är så jobbigt. Den där lilla jävla kärringen på vänster axel skriker KÖÖÖÖP, medans jag försöker att låta bli. Hur gick det? Jo jag lånade med kläderna hem för att prova och fundera. Jag försöker intala mig själv att jag inte behöver dem. Men hur lätt är det ? Jävla kärring. Kapa min axel någon? Snälla? Eller ge mer mera lön!


Jaja, har iaf fått min stjärtdos nu, måndagsfika i Rosa. Kaffe och bulle. Perfekt, vi som aldrig äter ngt onyttigt annars;) Måste sluta med det..nu.

Nej jag är inte bitter.. bara matt. Vissa gör mig heeelt galen i pannan. Totalt osammanhängande blir det också känner jag, men det spelar inte någon större roll idag. Konstig dag ändå. På många sätt.


Nej nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng och invänta J.B


*Om jag vet att jag inte kan få det jag vill ha, varför kan jag inte sluta vilja?*


//J.


"Jag vill bara fråga om du vill gå ut med mig nån gång?" Ha Ha Ha..


Ovido - Quiz & Flashcards