Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Jennie Jönsson - 27 maj 2008 14:19

Kanske vore läge för det nu. Har ju hunnit med en del igen... går fort.


Minttu hade inte bara gjort slut på toalettrullen, hon hade även spridit ut en påse tops över hela köksgolvet, gömt ngr under mattan samt rivit ner den nya vasen som jag köpt. Den var sprucken hela vägen och blommorna låg över golvet. Underbart det är med husdjur... Kul att jag får städa upp.


Stockholm var bra. Varmt och soligt. Mässa, middag och uteservering innan vi tog en taxi till Patricia där vi tog ett par öl innan vi for hem. Hade en toppenhelg med den bästa..även med andra såklart. Snabbvisti i lägenheten i U-sala innan vi for genom Dalarna hem på söndagen, lämnade av Dalle och Herrn på deras jobb och sen hem i säng. Vaknade 8.24 av ett sms på måndagmorgon, Jessica tyckte att jag skulle komma ner och öppna..vilket jag gjorde i morgonrocken, bör också tilläggas att vi började kl 9. JIPPIE !! Vaknar man så är hela dagen förstörd sen.. suck!


Igårkväll tog jag och Emma en promenad igen..ikväll blir det träning innan vi ska ut och gå..måste komma igång nu..eller orka fortsätta kanske de heter. 


Jaja, jag har massa att göra nu... på återseende //J.

Ovido - Quiz & Flashcards