Alla inlägg under september 2007

Av Jennie Jönsson - 12 september 2007 17:22

Nu kan man börja andas ut, snart är det helg. Och snart är jag ledig, eller om man kanske ska kalla det arbetslös, man väljer själv. En stockholmsresa blir det iaf sista helgen i sept. Nice. Imorgon är det utgång med jobbet. Slutar även tidigt på fredag, känns på ngt sätt som om det är en bra vecka. Men jag tror att jag behöver ett nytt jobb. Har ngn ett till övers?


Var förbi min nästangranne igår, tog med mig S, paj och vaniljsås så vi kunde gotta oss ordentligt till Idol. Trevlig kväll.


Idag då? Ja jag vet inte ännu. Väntar på att K ska höra av sig och lösa det. Eller så löser jag det själv och då vet man aldrig vad som händer. Men något kul måste det ju finnas att göra i denna lilla trista by på en lill-lördag?!


Satt och tittade igenom lite gamla inlägg...väldigt gamla inlägg, det var när jag hade kläckt ur mig varför jag får så ont i fötterna ibland. "Det är för att jag går på dem" Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Men det var internt och väldigt kul, saknar tokgänget. Hej hej om ni läser detta!


Matdags/J.


Tänker på dig A. Skickar en stor kram!

Av Jennie Jönsson - 9 september 2007 21:40

Tror inte att jag har hunnit med att plita ngr rader på ett tag. Frågan är vad jag har gjort istället? Vet inte ens om jag vet vad jag har gjort sedan sist.


Fredags vet jag att jag jobbade. C kom ner och vi rände runt på byn och fixade massa ärenden. Sen packade vi med mina saker och for mot Dalen. Städade lite på dagis och skolan. Rullade ner mot Trapper..tog en öl och beställde med oss mat hem. Åt, spelade nintendo och drack vin. Piffade till oss lite tog dunken under armen och knatade upp till L och M. Där var även L, M och M. Många av samma bokstav där tydligen. Spelade med Andra Ord, drack mera vin, skrattade och pratade en massa. Fram mot småtimmarna var det dags att knata hemöver, tur det var nerför.. var nog inte så rapp vill jag minnas. Åt en nattmacka och jag som inte gärna äter skinka, åt som om det inte fanns någon morgondag. Skyller det på rötjutet ja !

Bums i säng vid 5.30


Upp innan 11 på lördagen, oförskämt pigg. Ner på byn och handla mat. Hem igen och fixa käket, upp i soffan och där slocknade iaf jag som ett barn.

På med en ny film och C vilade ögonen lite..jag dövade bakisbegäret med lite mera skräp. Godis, Chips och Oliver. Skaplig matångest man får..


Åter till Sveg för middag hos päronen. C tog med sig T till dalen och jag intog soffläge med ljus, film och godis. Så himla mysigt. Lite påhälsning och sen kom John B igen, honom gillar jag verkligen.


Idag har jag agerat flyttkärring åt mormor..kånkat möbler, kläder och lådor hela dagen. Armarna känns 12 mil längre än normalt och ryggen, ja den är sämre än sämst. Måste boka in en massage i veckan eller nå. Kan inte gå runt och känna mig som en pensionär redan nu. Det är ett bra tag kvar. Men det är ju snart helg igen så man kan vila upp sig!?


Min lägenhet har fått sig en ommöblering också..lite nygamla möbler och en städning. Det är även dags för ett besök på ikea snart. Perfekt !


Nu ska jag inte göra ett skit mera idag.


/J.


Av Jennie Jönsson - 4 september 2007 22:37

Måndagen och tisdagen (snart) har passerat.


Igår efter jobbet for jag upp till Dalen..svängde förbi backen en sväng och fixade lite saker sen iväg till systers svärmor. Det vankades middag, syster med resten av fam S. kom från skogen och vi blev sittandes över K´s godispåse en stund innan det var dags att plocka upp Carro för ett besök hos Jill, Olov och lilla Wilma. Lämnade lite paket och fikade lite innan det var hemfärd. Iväg med bilen och hem med cykeln, telefonterror av onyktra älgjägare sen John B och sov gott. Dubbla täcken inatt. Idag slog det mig att det kanske blir varmare om man slår igång elementen. Smart drag. Gjorde det imorse innan jobbet så jag tror att det är varmare nu..hoppas! Btw, jag såg snö flyga i luften, det är nära nu...


Idag har det jobbats heldag, A är hemma och är sjuk. Hem, handla, hem igen, laga middag och sen lite soffsittning. J kom förbi och visade sin nya fina tatuering..man blir sugen, men snart så. Iväg på Rosa för lite kaffe. Hemma igen nu, bara sovningen kvar sen är vi inne på lill-lördagen. Skapligt! Planer för slutet av sept, ska kolla när man måste boka biljett. För nu ska jag verkligen åka, så det så! Jag ska.


Hörs/J.

Av Jennie Jönsson - 2 september 2007 23:12

Och redan måndagsångest..


Hittade ett gäng sällskapssjuka uttråkade vänner igår och tillsammans hade vi en trevlig kväll men kall öl och buzz. Hemgång i regnet vid 2 tiden och därefter slocknade jag som ett barn. Väcktes av telefonen alldeles försent idag och sen har det bara tickat på. Födelsedagsshopping med stjärt, överraskningslämnade i lägenhet och sen förbi minnästangranne för kaffe innan det var dags att laga lite middag. Mams kom på kaffe och lämnade av lite av sina planteringar. Får se om dem överlever min hårda värld utan regelbundet vatten. En snabbpåhälsning i Rosa för hemgång och film.


Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb, dalen och pajätning som gäller.


//J.

Av Jennie Jönsson - 1 september 2007 18:46

Helg. Helg. Helg.


Påbörjade helgen i torsdags. Anna kom och det vankades middag och vin. Emma och Pillan sällskapade och det var riktigt trevligt. Den körglada E for och plockade upp den lätt halta Sussi så även hon fick vara med. Sen bar det av till Marias nya lägenhet där Göran stod för ett litet inflyttningskalas tydligen..mera vin och så lite efterrätt och äppelpaj på det. Det spelades spel, både tvspel och sällskapsspel. Efter en stund kom även Lotta. Runt 12 eller 1, jag minns inte.. men då var det iaf dags för mig att kasta in handduken. Jag skulle upp och jobba 8 dagen efter och inventering kändes inget vidare att göra i bakfyllan..

Gick hyfsat iaf och vi hann även med en storstädning på jobbet. Skönt. Liftade hem till mamma, tänkte sussa lite på soffan men Josse ville annorlunda..Borlänge om en kvart, ska du med ? Klart jag ska !


Vad vi gjorde där är en annan femma..fick många bud. Men det blev en bil. Lite donken och sen hemöver. Men jag måste bara säga att det är nog lätträknade ggr som jag äter där framöver. Det tar en jävla tid ibland. Ibland får man gamla morötter och ibland hår i maten, vad är det för sätt ? Dessutom så bara så ni vet, det är ny månad nu och mina spenatrullar har dem tydligen plockat bort från sin flottiga meny. Suck morr och otack !


Lördag idag. Jag har jobbat, vilat på soffan och ätit mat. Befolkningen i byn har gått och gömt sig och jag har absolut ingen som helst lust att gå hem, går jag hem måste jag städa. Det ser för jävligt ut. Jag sprang hemifrån förut för att slippa se förödelsen. Jag gruvar mig för att gå hem igen.


Morgondagen är soffabokad med Anna. Vi ska gotta oss och se film. Kvällen bjuder nog på annat, hon lämnar mig för sitt pluggställe uppe i norrbotten.


Äsch, jag ska se om det finns ngn i byn som är sällskapssjuk !


//J.

Ovido - Quiz & Flashcards