Alla inlägg den 5 juli 2007

Av Jennie Jönsson - 5 juli 2007 23:07

Och ont har jag. Lyckades sopa armbågen rätt upp i hörnet på tvättfatet imorse. Aj Aj Aj !! Måste vara så att det ligger en nerv i kläm eller nå. Det liksom sticker i den och superont gör det när man antingen böjer eller rätar ut den helt. Ger väl kanske med sig. Hoppas på det iaf.


Fick middag borta idag. Mjölkstuvade makaroner och korv, det var inte igår. Tack så mkt för det =) Promenerade med R för ett tag sedan, känner mig trött och seg nu. Läsa ett kapitel i boken, som jag för övrigt inte vet om jag gillar eller inte och sen sova tror jag. Det är ju en dag imorgon med. Sen är det bara lördagen kvar innan J gör helg. Perfekt. En dag ledig och sen en ny vecka..det går så jävla fort. Sommaren som knappt har börjat är ju nästan slut. Vad hände med lata soldagar på stranden?


Har iaf tvättat och donat lite idag. Förstår inte hur jag, ensam lyckas med att skapa så stor tvätthög på så kort tid. Känns inte som om jag gör annat än stoppar in och tar ut tvätt ur den där jävla maskinen.


För övrigt så svalde jag mellan benen idag ( sorry paps om det lät fel ). Men jag hade hicka. Det sägs att man ska dricka vatten upp och ner då, men om jag tar en klunk, stoppar huvudet mellan knäna och sedan sväljer då? Fungerar ibland iaf, inte idag tyvärr. Men det gav med sig iaf. Tur det !


Inte att glömma dock. Min bästvän L. fyllde år idag och eftersom hon inte är på hemmaplan för tillfället så hoppas jag att hon hade en toppendag. Present väntar på dig när du/ni är hemma i byn igen.  


Usch, svammel om massa. Tröttmössan som det verkar. Gnatt / J.

Ovido - Quiz & Flashcards