Alla inlägg den 8 juli 2007

Av Jennie Jönsson - 8 juli 2007 22:42

Då har man visst överlevt denna helg med. Önskar att de var en ledig dag till innan det var dags för jobb igen men det är väl bara att bita ihop. Fredagen-jobbade tills jag trodde att jag inte skulle hinna hem i tid. Telefonen valde att lägga av. Lyckades få tag på min kära vän. Tack nrupplysningen för att ni finns vissa ggr. Haha. Middag och en kall öl. Syster kom förbi för att låna ett par skor. Utgång på henne men inte på mig och Anna. Inte alls, vi skulle bara sitta hemma och ta det riktigt lugnt, vi båda skulle ju jobba dagen efter. Ett par sms och samtal senare satte vi oss på cykel och drog iväg bortöver byn. Kubbspel och mera öl. Efter lite prat på altanen och diverse gymnastiska övningar senare stupade jag på min tumme så jag såg stjärnor. Det räckte tydligen inte med armbågen denna vecka? Påsen med frysta grönsaker och lite mera öl hjälpte för stunden. Sen var det bara att sätta sig på cykeln igen för klockan började bli sent. Jobba var det ju.. Anna agerade väckarklocka och jag kämpade i min ensamhet för att lyckas göra mig iordning för jobbet med endast vänsterhanden. Det gick någorlunda bra. Det blir ju inte bättre om man klagar heller...


Jobbade ett par timmar. Hem och vilade lite innan A knackade på dörren, redo för en grillkväll. Lite handling och sen lagades det mat. Det inmundigades alkohol och det skrattades, precis som det ska vara.. Några kom och några gick, jag och Anna med massa killar. Trevligt, trevligt.

Knatade ner mot området..tappade bort allihopa tror jag. Hamnade alla vid samma elskåp eller var det så att man inte får brudar om man kommer i sällskap med såna? Jag vet inte men på något sätt gick det bra ändå.


Efter lite vadslagning hade jag tjänat ihop lite extra pengar oxå. Shit, ibland blir man ju brydd på sig själv.. men tur att man kan skratta åt det. Det dracks öl, minglades och pratades med folk. Vi sjöng med när både Sara Löfgren och Nordman körde sina race. Det regnade och vi såg säkerligen ut som slickade kattungar. Men kul var det. Riktigt roligt.


Insåg lite senare att det var dags att ta tröttmössan på allvar och knata hem och sussa lite. Påväg hem hittade vi en kvinna liggandes i rondellen med sin cykel. "Jag drack nog för många öl på området" Hjälpte henne upp och A tog följe med henne hemöver. Jag lyckades komma in, fikade lite och tänkte att nu ska det sovas. Vännen ringde och ville ha lite sällskap, mötte upp henne och surrade lite skit..vännens "man" kom och sällskapade och vi gick hem till mig för lite vätskekontroll och sedan gjorde vi kväll. Alla 3.


Skräpmat och film med familjen idag. Powernap i soffan innan det var dags att promenera lite igen. Regnet höll sig borta och tur var väl det. Endast ett par timmar kvar nu innan klockan ringer igen och jag måste upp igen.


Stort Tack till er som gjorde denna helg till vad den blev.


Gnatt /J.


Men en sak förstår jag inte. Varför inte vara uppriktig och säga som det är? Ska det vara så himla svårt? Jag tar hellre sanningen än lögnerna.


En sak till..Han är som ingen annan är. Han säger det ingen annan säger. Han ser på mig som ingen annan ser på mig. Han är allt som ingen annan är.


Ovido - Quiz & Flashcards