Alla inlägg under september 2008

Av Jennie Jönsson - 23 september 2008 15:14

Den var inte alls så farlig som den låter. Den var faktiskt rent av god. Testa själv får ni se. Nu är kafferasten över igen.

Av Jennie Jönsson - 23 september 2008 14:55

Kafferast nu, till det ska jag testa en smörgås som Annelie knåpat ihop. FalurågRut med skivad banan med Roasted Garlic&Pepper på. Återkommer med utlåtandet senare.

Av Jennie Jönsson - 22 september 2008 20:40

drygt en vecka sen igen nu.. jag är grym på dethär, eller så inte.


Det blev iaf älgjakt förra helgen, såg ingenting då heller. Sen kom måndagen och febern, gick hem från jobbet. Låg hela tisdagen också, trodde jag var frisk på onsdagen och gjorde 3 timmar drygt innan jag drog täcket över mig hemma igen. Liggsår nästan. Fredagen pallrade jag mig upp och iväg. Jobbade och for sedan hem och packade ihop lite kläder, hämtade Buck och for till Rönnvassla där Herrn med bror väntade. Resten av jägarna trillade in och det dracks ngn kall, eldades i spisen och det var allmänt gött. Upp tidigt på lördagen och ut i skogen, goväder blandat med regn på morgonen. Efter fikat var det riktigt skönt ute. Det fixades och donades lite på lördags eftermiddagen och sen kockade jag lite innan kortleken plockades fram. Var uppe ett par timmar för mkt. Jakt på söndagen igen, har fortfarande inte fått se ngn älg, men en massa spår som tyvärr inte räknas in i min deal. Verkar som om jag går back på den.. men skam den som ger sig! Söndagkväll spenderades med mys i soffan och påhälsning hos J som hämtat hem två små hundvalpar. Sen hem och varva ner, skicka herrn på jobb och surra lite skit med syster + pojkvän.


Måndag idag igen, segt med måndagar..


Till helgen bär de av mot Åre iaf. Zipline och Åre Höstmarknad. Kommer nog bli väldans trevligt, är bara lite nervös över att glida ner för Åreskutan iklädd en sele, har ju för mig att jag inte är så förtjust i höga höjder...och 90 meter låter rätt högt i mina öron iaf, än i era?


Nej, nu skulle jag ha hittat på nå tok att ge moster med sambo på deras stundande födelsedagar..sen förbi min hjärtestjärt på kaffe innan det är dags att klubba ner sig själv för dagens date med John B.


//J

Av Jennie Jönsson - 12 september 2008 09:44

Herrn kom hem igår med sin nyinköpta massagestol. Den packades upp och placerades i tvrummet som för övrigt vi var tvungen att möblera om för att man ska kunna njuta av massage framför tv´n. Hann testa den innan det var dags att krypa ner i sängen. Han har nog rätt i det han säger, jag kommer nog slita ut den medans han är borta och jobbar på veckorna =)


Sex arbetstimmar kvar innan det är helg. Taco till middag, sen får vi se om vi ska slåss om vem som ska sitta i stolen ikväll eller inte. Imorgon är det älgjaktsdags, tanken är att jag ska följa med igen. Jag ska se en älg. Så det så!


Nu ska jag jobba lite..





Av Jennie Jönsson - 9 september 2008 17:03

Kom hem nu, jag saknar dig !!

Av Jennie Jönsson - 8 september 2008 16:54

Uppdateringsdags?


Har avverkat ett par dagar sedan sist. Jag for till sälen för att mysa lite och det var det värt vill jag lova. Helgen därefter var jag med Herrn, Matti, Helene och Jensa till Rönnvassla inför deras kommande jakt. Vi grillade och drack ngn kall, skrattade och eldade brasa.Helene och jag lämnade kvar dem på söndagen. Hem och jobbade i 4 dagar. I torsdags efter jobbet så packade jag väskan och for till Västanå för att vara med på jakten. Fläskfile med potatisgratäng när jag kom dit och sen var det litte kalas innan vi gjorde kväll. Upp tidigt på fredagmorgon för att sitta på pass med Daniel. Han vart nog mäkta imponerad över att jag verkligen kunde vara så pass tyst=) Tillbaka till Västanå på eftermiddagen, lite vila och sedan middag innan vi intog soffläge. Kl 22 var det nog godnatt på oss allihopa. Lördagen, upp i dimman..kallt var det också. På med kläder, packa ryggsäcken och iväg. Inte sett ngt på dessa dagar, trist men det kommer fler ggr. Söndagen var det slakt som gällde och sedan middag innan vi for tillbaka till Sveg. Jag tog en promenad med Buck medans Herrn styrade på med litte annat. Sen var det filmdags innan John B kom med sin sovsand. Imorse var de allt annat än lätt att kliva upp, dessutom känns det tomt nu när han åkt på jobb igen.


Jaja, kan iaf sammanfatta min första älgjakt som riktigt kul med trevligt sällskap, hoppas på fler ggr. Nu är det dags att gå hem och byta om..promenad med svägerskan hoppas jag.


//J

Ovido - Quiz & Flashcards