Alla inlägg den 12 juni 2008

Av Jennie Jönsson - 12 juni 2008 17:32

Kvar innan de är dags att gå på semester. Hoppas verkligen inte att det är sånthär väder då. Då vill jag ha sol, strålande sol och massa värme.


Snart får jag gå hem, hem och diska. Lät kanske inte sådär jätte kul men det är ett måste. Sen blir det matlagning, inbakad kassler till Herrn. Göttans!


Ska se om jag hittar ngn bra låt på datorn att lyssna på innan de är dags att stänga ner för dagen.


//J. 


Av Jennie Jönsson - 12 juni 2008 12:34

Ja man kan ju inte säga att det är någon sommarvärme ute precis. Sitter på jobbet idag och fryser iklädd en lång polotröja med t-shirt under. Har provat med 2 koppar te men det hjälps inte. Extra element kanske?


Herrn kommer hem idag också, fast meningen var att han skulle jobba.. Detta tycker jag såklart är superbra och längtar redan tills jag slutar idag. Imorgon är vi ett gäng från jobbet  (samma som tränar ilag) som skall grilla. Lördagen har vi KickOff med jobbet, hela dagen och kvällen. Mkt att göra som det verkar så jag hoppas verkligen vi kan spendera lite tid tillsammans ikväll. Jag behöver det...det är tomt och ensamt utan honom på veckorna.


Igår städades det. Hur skönt är det inte när allt är rent och luktar gott? Det enda som ska göras är disken, men den får vänta ett par timmar. Lunchen skall spenderas med Kicki, längesen vi sågs nu. Tror att det blir Kondis och kanske en grillad ciabatta. Eller kanske en räksallad...återstår att se.


//J. 

Ovido - Quiz & Flashcards