Alla inlägg den 27 juni 2008

Av Jennie Jönsson - 27 juni 2008 21:55

Ja det är precis vad det är. Jag har jobbat min vecka, betalt mina räkningar och just nu sitter jag och väntar på att mitt projekt i ugnen skall bli klart. Jag hittade ett recept på kladdkaka utan ägg som jag tänkte prova. Det får bli lördagsgodis imorgon. Strax ska tvätten hängas och sen kommer nog Herrn tillbaka från sin skruvning eller vad han nu sysslar med. Skulle egentligen ha sprungit över till grannarna mina och vart social men vi får se hur långt jag hinner med mina "attgörasaker".


Imorgon tror att jag ska följa med herrn till Rönnvassla. Känns så iaf. Skönt att komma bort lite, även om det bara blir över dagen.


Jo, min frisör Mickan var och hälsade på igen, så nu är man nyklippt ett tag. Testade även på att slinga hit och färga dit.. allt blev ett enda stort trassel. Men inte på mig dock;) Tack så mkt för att du tar hand om mitt hår!


Sen var det ju dethär med presenter och kalas. Hittade ett till inbjudningskort i brevlådan häromdagen "Jennie & Daniel". Även detta kalas äger rum den 5/7. Mkt just den dagen.. Men jag ska nog se till att hinna med och överleva allihopa;) Ska bara komma på presenter som sagt.


Nej, nu är de dags för tvätten.


//J.

Ovido - Quiz & Flashcards