Alla inlägg under juli 2007

Mkt

Av Jennie Jönsson - 18 juli 2007 17:26

Att göra, liten tid för att plita rader. Men det kommer.. Det kommer snart.

Av Jennie Jönsson - 12 juli 2007 23:49

Just nu är datorn ganska billig om man kan uttrycka sig så? Less! Men iaf så är allt borta. Och då menar jag allt. Puts väck. Göra om, göra rätt heter de.


Igår spelades det spel hemma hos Anna. Med jordgubbar och bubbelvatten. Hotell var det som gällde. Och alla som spelat det med mig vet att det finns EN plats som jag vill ha.. men jag tror att jag låg rätt bra till innan kl var mkt och det var dags att åka hem och lägga huvudet på kudden.


Trött som en gris idag ändå. Förstår inte att det ska vara så svårt att komma upp på morgonen? Ska bli skönt att vara ledig till helgen. Sova ut.


Från det ena till det andra så kommer min tumme med på bild den också. Den är bättre nu, men inte bra. Ont har det varit och blå är jag fortfarande. Men det blir. Det vet jag.


Nej nu är det dags att ta telefonen och sedan borsta tänder för att sova litte..


Gnatt // J.


 

Av Jennie Jönsson - 10 juli 2007 21:06

Kul det är med regn. Eller så inte. Tack för uppehållet som är just nu iaf.


Har städat och fixat hemma i 2 dagar nu och jag känner mig fortfarande inte klar. Kanske är det så att det kommer saker emellan lite titt som tätt, just nu är det bloggning. Tänkte ta och formatera datorn sen så jag vet inte om jag får igång den igen eller inte;) Jodå. Det fixar jag ! Men innan dess är det ju lite pyssel med vad som ska sparas och så från den. Det gjordes igår.


Idag har det städats i hallgarderoberna samt toaletten. Funderar nästan på om det är fel på mig. Det är riktigt roligt att städa. Fixade in alla viktiga papper och sånt i pärmar igårkväll samt plitade ner ngr rader på mitt CV.

Promenerade med Rick och Syster för en stund sedan också, lite planer inför helgen tror jag. Kan bli riktigt trevligt, hoppas bara på knottfritt !


Nej, jag har lite till att göra innan det är kväller igen. Stjärt hotar med väckning imorgonbitti så det blir väl till att lägga sig tidigt så man kommer upp.. hmm, som om det har hjälpt mig förut!?


Jo, från det ena till det andra. Familjen nykläckt i tidningen idag. Grattis!


// J.

Av Jennie Jönsson - 8 juli 2007 22:42

Då har man visst överlevt denna helg med. Önskar att de var en ledig dag till innan det var dags för jobb igen men det är väl bara att bita ihop. Fredagen-jobbade tills jag trodde att jag inte skulle hinna hem i tid. Telefonen valde att lägga av. Lyckades få tag på min kära vän. Tack nrupplysningen för att ni finns vissa ggr. Haha. Middag och en kall öl. Syster kom förbi för att låna ett par skor. Utgång på henne men inte på mig och Anna. Inte alls, vi skulle bara sitta hemma och ta det riktigt lugnt, vi båda skulle ju jobba dagen efter. Ett par sms och samtal senare satte vi oss på cykel och drog iväg bortöver byn. Kubbspel och mera öl. Efter lite prat på altanen och diverse gymnastiska övningar senare stupade jag på min tumme så jag såg stjärnor. Det räckte tydligen inte med armbågen denna vecka? Påsen med frysta grönsaker och lite mera öl hjälpte för stunden. Sen var det bara att sätta sig på cykeln igen för klockan började bli sent. Jobba var det ju.. Anna agerade väckarklocka och jag kämpade i min ensamhet för att lyckas göra mig iordning för jobbet med endast vänsterhanden. Det gick någorlunda bra. Det blir ju inte bättre om man klagar heller...


Jobbade ett par timmar. Hem och vilade lite innan A knackade på dörren, redo för en grillkväll. Lite handling och sen lagades det mat. Det inmundigades alkohol och det skrattades, precis som det ska vara.. Några kom och några gick, jag och Anna med massa killar. Trevligt, trevligt.

Knatade ner mot området..tappade bort allihopa tror jag. Hamnade alla vid samma elskåp eller var det så att man inte får brudar om man kommer i sällskap med såna? Jag vet inte men på något sätt gick det bra ändå.


Efter lite vadslagning hade jag tjänat ihop lite extra pengar oxå. Shit, ibland blir man ju brydd på sig själv.. men tur att man kan skratta åt det. Det dracks öl, minglades och pratades med folk. Vi sjöng med när både Sara Löfgren och Nordman körde sina race. Det regnade och vi såg säkerligen ut som slickade kattungar. Men kul var det. Riktigt roligt.


Insåg lite senare att det var dags att ta tröttmössan på allvar och knata hem och sussa lite. Påväg hem hittade vi en kvinna liggandes i rondellen med sin cykel. "Jag drack nog för många öl på området" Hjälpte henne upp och A tog följe med henne hemöver. Jag lyckades komma in, fikade lite och tänkte att nu ska det sovas. Vännen ringde och ville ha lite sällskap, mötte upp henne och surrade lite skit..vännens "man" kom och sällskapade och vi gick hem till mig för lite vätskekontroll och sedan gjorde vi kväll. Alla 3.


Skräpmat och film med familjen idag. Powernap i soffan innan det var dags att promenera lite igen. Regnet höll sig borta och tur var väl det. Endast ett par timmar kvar nu innan klockan ringer igen och jag måste upp igen.


Stort Tack till er som gjorde denna helg till vad den blev.


Gnatt /J.


Men en sak förstår jag inte. Varför inte vara uppriktig och säga som det är? Ska det vara så himla svårt? Jag tar hellre sanningen än lögnerna.


En sak till..Han är som ingen annan är. Han säger det ingen annan säger. Han ser på mig som ingen annan ser på mig. Han är allt som ingen annan är.


Av Jennie Jönsson - 5 juli 2007 23:07

Och ont har jag. Lyckades sopa armbågen rätt upp i hörnet på tvättfatet imorse. Aj Aj Aj !! Måste vara så att det ligger en nerv i kläm eller nå. Det liksom sticker i den och superont gör det när man antingen böjer eller rätar ut den helt. Ger väl kanske med sig. Hoppas på det iaf.


Fick middag borta idag. Mjölkstuvade makaroner och korv, det var inte igår. Tack så mkt för det =) Promenerade med R för ett tag sedan, känner mig trött och seg nu. Läsa ett kapitel i boken, som jag för övrigt inte vet om jag gillar eller inte och sen sova tror jag. Det är ju en dag imorgon med. Sen är det bara lördagen kvar innan J gör helg. Perfekt. En dag ledig och sen en ny vecka..det går så jävla fort. Sommaren som knappt har börjat är ju nästan slut. Vad hände med lata soldagar på stranden?


Har iaf tvättat och donat lite idag. Förstår inte hur jag, ensam lyckas med att skapa så stor tvätthög på så kort tid. Känns inte som om jag gör annat än stoppar in och tar ut tvätt ur den där jävla maskinen.


För övrigt så svalde jag mellan benen idag ( sorry paps om det lät fel ). Men jag hade hicka. Det sägs att man ska dricka vatten upp och ner då, men om jag tar en klunk, stoppar huvudet mellan knäna och sedan sväljer då? Fungerar ibland iaf, inte idag tyvärr. Men det gav med sig iaf. Tur det !


Inte att glömma dock. Min bästvän L. fyllde år idag och eftersom hon inte är på hemmaplan för tillfället så hoppas jag att hon hade en toppendag. Present väntar på dig när du/ni är hemma i byn igen.  


Usch, svammel om massa. Tröttmössan som det verkar. Gnatt / J.

Av Jennie Jönsson - 4 juli 2007 22:46

Yes, nu har halva veckan gått. Har varit ute på promenad ikväll igen, eller ja som alla andra kvällar heter det väl nästan numera. Duggregn så vi var fuktiga innan vi var hemma..Men det var skönt. Blev en dubbel idag.


Har även hunnit med att fundera lite ang helgen. Jag har ju tagit på mig att jobba på lördagen också, snäll som jag är. Så jag funderar faktiskt på att skippa utgången på fredag och köra på lördagen helt och hållet. Men men, vi får se hur det slutar, jag är inte sämre än att jag kan ändra mig heller.Det är väl som ngn påstår..

Att jag är väldans tveksam av mig...


Jaja, nu är det iaf som vanligt vid denhär tiden på dygnet, bara sova kvar. Imorgon är en ny dag, förhoppningsvis med sol. Är så less på grå himmel, regn och rusk nu. Det får mig på tråkhumör. Hit med sol !


Gnatt / J.


*I want to give myself to you, so we can live like lovers do*

Av Jennie Jönsson - 3 juli 2007 23:25

Ja då var den lediga dagen över då. Ingen sovmorgon blev det heller.

Upp och körde lite på träningsmaskinen som jag bara var tvungen att köpa mig, sen vidare ut på en morgonpromenad med K. Frulle och prat på det. Sen var det dags att packa in sig i bilen för picknick med familjen. Lunch intog på stranden i hopp om att få se solen som gömde sig bakom envisa moln.. den hann titta fram ett par svängar innan det var dags att åka hem.


Hemma bakades det lite paj. Ananas och en med blåbär/hallon. Dammsög och städade lite. Familjen skulle ju komma på fika;) Dock kom inte hela. Undrar om man ska bjuppa på fika nå mera? Mamma kom, Rick med moster och föräldrar samt Kicki. Sen bjöd jag även upp grannen på paj.

Fortfarande kvar av pajerna, sugen ?


Fick även ett kort idag. Kort på syster. Studentkort. Så fin ! 


Nu återstår väl bara sängen innan det är dags att kliva upp igen.

Snart är det helg igen, har smidigt lite planer samt gjort klar för underboende att det kommer säkerligen att vara lite kalajs i helgen. Klartecken-grönt. Bara att köra på ! Kanon det=)


Gnatt /J.


Varför. Varför. Varför.

Av Jennie Jönsson - 2 juli 2007 22:18

Operatör. Vem är du ?


Måste ju erkänna att måndagen hade kunnat börja lite bättre iaf. Lyckades komma åt ngn knapp på kassaapparaten och sen tjöt den bara med ovanstående meddelande. Tur att det finns folk för sånt med. Tur det.


Fortsatte i felens tecken. Nästan så jag grinade en skvätt när jag insåg att det inte fanns någon ketchup till spagettin och köttbullarna. Den är kvar på jobbet och jobbet är stängt. Jag har inga nycklar heller idag. Suck.


Ja men sen vände det nog tror jag. Sov lite middag faktiskt och sen en promenad med Rick och Emma på det. Har precis fikat lite nu och sen blir det sängen. Är ju faktiskt ledig imorgon. Det som skulle ske blir inte av, ngt större har skett och jag säger bara GRATTIS !


Dessutom har jag på så sätt en hel dag på mig att inte göra ett skvatt ;) Fast en morgonpromenad och lite pajbak blir det..dammsuga kanske? Hmm, är nog inte så "gauralaus" (spellcheck) när allt kommer omkring som det verkar.

Vem faan har stökat till hemma hos mig?


Gnatt/ J.

Ovido - Quiz & Flashcards