Alla inlägg under april 2007

..

Av Jennie Jönsson - 25 april 2007 07:55

Ha en jävligt bra dag, det ska jag ha !



Av Jennie Jönsson - 24 april 2007 09:40

Hade en lite argsint men trevlig pratstund på msn.. eller har väl, men detta kom upp lite tidigare, när vi pratade om ngn som vi kanske inte direkt gillar.


Jennie säger:

Får man säga fitta förresten ?


Linda säger:

Japp det får man! Hon är ju en sån.. vi med iofs, men vi är snälla puppiluror och hon är en lite mer räsig variant!



Så kan det vara och så är det nog =)


Usch, det är mkt nu.. har beslutsångest över sofforna, hur i helvete bestämmer man sig.. sitter här med för och nackdelar, väger fram och tillbaka. Det kommer sluta med att jag skiter i allt och sitter på golvet. För soffan nu, den är jag osams med, så det så. Dessutom är det inte bra med småbarn och vita soffor..


Sen säger jag som L, man är som sugen på att åka och bada lite, känna sanden mellan tårna och sånt men så..fuck it att man måste jobba och att man inte föddes med ett american express platina i röven !!


Nu ska jag se om jag tar mig in i duchen, får i mig frullen och tar mig på jobbet. Ha en underbar dag !


//J.

Av Jennie Jönsson - 23 april 2007 22:29

Har kommit fram till att jag på fullaste allvar inte gillar måndagar ett dugg. Man är trött efter helgen och man har hela veckan framför sig..sen jobbar jag alltid förmiddag på måndagar. Men...det är ju snart helg igen =)


Gårdagen var trevlig.. lite sällskap för lunchningen som blev till mera sällskap eftersom ngt kom emellan och tog lite tid.. *host host*  Sen kom jag och L nog fram till att det var 2 år sedan vi träffades sist. Med andra ord fanns det en hel del att prata om och en hel del kort att titta på.. blev sittandes till nästa L kom och gjorde oss sällskap med pizza och sina STORA bröst, som för övrigt är större än mina nu.. det gillas inte. Haha, men internt det gillar vi verkligen ! Vänta du bara..


Full huggning är det fram till fredag iaf, sen lugnar det nog ner sig. Det är modevisning och allt annat roligt. Ikea snart också.. suck, pengaångesten.. varför spenderar man ALLTID så mkt ?! Köpte mig ett par nya skor för x antal 100 idag, som inte ens var lika såg jag när jag kom hem. Måste byta dem imorgon.. och finns dem inte i min storlek då gråter jag. Thats it.


Kanske ska tillägga att jag var nära att strypa ngn idag pga mitt nikotinbegär, det kommer inte att sluta bra dethär. Min vän fick sig en utskällning på telefon för ngn dag sedan, helt utan anledning.. vännen skrek iaf " Ta en snus för helvete !! " Icke det inte. Nu är det ett seriöst försök att lägga lasten på hyllan och visa mig duktig. Jag kan om jag vill, frågan är, vill jag ? Eller är det ngn annans vilja ? det känns så ibland.. finns tidpunkter på dagen som man verkligen, verkligen vill ha den där snusen på och som man skulle kunna göra nästan vad som helst för att få då också.

Äh, nu ska jag läsa klart min bok, har sparat ett par sidor.. sen ska jag få påhälsning och John B. vi skedar gött om nätterna vi..


// J.


Av Jennie Jönsson - 22 april 2007 12:21

Återigen en söndag, galet snabbt det går nu.

Tordags var jag på föreläsning iaf och jag tror att jag skrattade konstant i 2 timmar. Tårarna sprutade på inte bara mig kan jag meddela, han var riktigt duktig på det han gjorde. Och visst lärde vi oss nå, det tror jag nog.

Fredagen jobbades det som vanligt, kom en hel del nyheter. Sen var det middag hemma hos mor och far. Syster följde med hem en sväng, det var inte igår. Tack för stunden gumman.

Gårdagen jobbades det också, sen tvättades det...igen, jag fattar inte. Hur kan EN person samla på sig såå mkt tvätt på så kort tid ? Eller tvättade jag för två ? det är frågan.. shit, ibland undrar man. Filmtittning med grannarna under kvällen, Blast. helt okej, gick att titta på. Fick höra att vi hade björnar på byn också, en hona med fyra ungar.. inte illa.

Idag blir det iaf lunchning och sedan date med fröken L som har hittat hem från Österrike. Har nog inte träffat henne på 1 år, så det ska bli riktigt kul!


Hörs/ J.


   Btw.. nu är det slut..

...

Av Jennie Jönsson - 19 april 2007 23:03

Idag blir det inga fler rader, bara ett gnatt !

Av Jennie Jönsson - 19 april 2007 09:42

Min säng är så jävla skön på morgonen så det finns inte alltså, idag var det perfekt. Stoppade man ut fötterna så var de kallt och vem vill kliva upp då? Efter att ha drönat ett tag och surrat lite i telefon så klev jag upp och det SNÖAR ute, är det för att jag skrev om snöstormen igår eller? Suck !

Startade ju som märkt datorn för en stund sedan och msn plingade till, Fröken Y plitade ett par rader, det var inte igår. Hon har hunnit blivit mamma till en liten prins M, inte illa. Grattis och kul att höras igen=)


Nej om man skulle ta och göra ett ryck kanske, nu när tvätten och disken är avklarad så är det ju dags för dammsugaren och den får man ju jaga för att det ska hända nått. Skönt om det är städat när man kommer hem ikväll.


Lyckta till i Ö-sund min lillstjärt !


Vi hörs ! // J.

Av Jennie Jönsson - 18 april 2007 22:20

Och halva veckan har gått.. man hinner knappt blinka som det känns.

Var på Grand Prix nu ikväll och lyssnade på skolfolket som sjöng och spelade.. duktiga. Ida och Madde kammade hem första priset, nice !!


Jaha, tordag imorgon igen då..kurskväll. Min ögon är trötta och jag vet inte hur jag kommer att orka men som sagt, det är väl bara att bita ihop de få timmarna vi ska hålla på, sen hem och sova.


Solen skulle komma tillbaka i helgen också, kanon för dem som är lediga då.. men jag ska jobba, iaf en av dagarna. Men med min tur då så lär det vara snöstorm på söndagen eller nå..återstår att se.


Appropå.. min Besöksstatistik säger att jag har haft 45 besökare idag.. hmm, vilka är ni ? Tala om vettja =)


Fika och sen i säng nu, ska ta mig upp imorgon... Gnatt // J.

Av Jennie Jönsson - 17 april 2007 09:38

GRATTIS till Anna som fyller år idag !


Ledsen gumman för att jag inte kom ihåg det själv, men jag är ju lite glömsk och sen hade inte mitt alarm hunnit ringa..

Men jag hoppas att dagen blir riktigt bra !!


Nu ska jag ta tag i det som jag inte hann med igår, sen blir det jobba igen.

Ha en bra dag !


Ovido - Quiz & Flashcards