Alla inlägg den 14 juni 2007

Av Jennie Jönsson - 14 juni 2007 22:57

Nog blev det en byrå allt. Inge sågande heller och det var ju bra med tanke på att jag inte har någon ännu. Det kanske kommer det oxå.


Termometern på min balle visar 3 grader, stämmer det verkligen? Kanske, med tanke på att det snöar på många håll i vårt län är det inte helt omöjligt. Vill inte ha snö. Helgen som va låg vi på stranden och nu får man leta fram långjarlingar. Är det på säkert? Ja!


Så satans skönt att det är fredag imorgon iaf. Jag är helt slut i kroppen och den skriker efter SOVMORGON. Inte van dessa tidiga promenader. Men det är riktigt skönt måste jag säga. Missade kvällsprommen ikväll, delso pga det dåliga vädret som man inte vill vara ute i och sen dels för att jag skaffat mig 5kronans skavsår på ena hälen. Aj ont! Tur mormor gav mig plåster.

Något annat som kommer göra ont är min tatuering. Var och pratade lite om vad som komma skall idag, snart börjar nedräkningen. Göttans!

Men är det så att mkt vill ha mer. Antagligen. Jag är då så iaf, på sant.


Mina kära päron har avslöjat att dem läser min blogg ibland så läser ni detta så ÄLSKAR jag er massor, ni är dem bästaste bästa! Vad vore jag utan er? Inget. Det är dagens ärligaste sanning av allt sant.


Nej det är väl kanske dags att vänta in J igen då. Tröttsand tack!


/ J.

Ovido - Quiz & Flashcards