Alla inlägg den 5 juni 2007

Av Jennie Jönsson - 5 juni 2007 23:26

För en ca 30 minuter sedan skickade jag ett mess till stjärt och skrev att jag skulle gå och lägga mig, så hon behövde inte ringa upp. MEN. Jag sitter fortfarande kvar här. Och jag gör ingen nytta alls. Seg är nog ordet jag letar.


Sängen är inte bäddad ännu, men tvätten. Ja den har jag hängt. Men däremot har jag inte dragit igång torkskåpet så det lär få hänga ett tag. Lagade mat igår här hemma. La pannan i veck och undrade varför inte det kokade.. det var inte så att jag såg att ett av de kromade spislocken ändrat färg. Kan jag ha satt på fel platta ? Jo så var det. Jag är så bra. Sen sprakade och fräste det när jag slängde det i diskbaljan för att skölja med kallt vatten. Ibland undrar man ju vart det gick snett.


Om exakt 3 dagar tar min syster studenten och jag som planderat presenten i flera veckor har inte ens börjat. Vad sitter det i ???

Jag måste verkligen ta mig själv i kragen och skärpa till mig, dethär går inte.

Myggjävlar är det här inne oxå. Nu kommer inte jag kunna sova i vilket fall som helst. Jag hatar dem. De surrar hur mkt som helst, så länge lampan är släckt, men tänder man den. Ja, då är dem borta. Helt borta. Hur ??


Måste göra bäddningen nu, ska faktiskt upp imorgon med.


Frisyrsida på nätet någon ? 


// J.

Av Jennie Jönsson - 5 juni 2007 21:36


Svegs Studenter hade bal idag. Lika som i Ljusdal var alla superfina. Bild på Peter och Johanna. Lilltjejen som växte upp med mig och mina syskon, hon som lekte "stor tjej" med min Tove och rymde under ett paraply...kom fram till stora vägen innan pappa Mick kom på dem och den var bums upp på rummet. Haha, så himla roligt.

Vad säger man, tiden går fort eller ?


P och J, ni var superfina !!


Det är helt underbart va fint väder det är ute nu. Så sjukt trist att man är inne på dagarna, men någon måste ju vara det också. Och den någon är jag. Men imorgon är jag ledig och dagen skall tillbringas utomhus med promenad, picknick och aktiviteter.


Var ute på promenad imorse med Anna, när vi kom hem tänkte vi ta en fika ute på ballen. Termometern visade över 40 grader mot väggen där så vi satte oss inne. Kanske lika bra det, tror man får värmeslag ändå. Men jag klagar inte. Det är skönt. Riktigt skönt. Snart så man kan bada faktiskt. 


 Nej nu är det dags att ta tag i bäddningen av sängen och hängningen av tvätten. Har ingen städerska ännu. Synd det, idag hade jag gått över glas för att fått en..men men. En dusch på det och sedan sängen. Skönt.


// J.


Ovido - Quiz & Flashcards