Alla inlägg den 12 juni 2007

Av Jennie Jönsson - 12 juni 2007 21:47

Kanske ska ta plita ner ngr rader. Finns dem som verkligen vill läsa..Som sagt tidigare så har det varit en superhelg. Massa roligheter.


Fredagen var familjerna iaf till Ljusdal. Syster tog studenten.

"Fyy faan va hon är bra" Jag var en väldigt stolt storasyster den dagen och samtidigt lite nostalgisk. För 5 år sedan var det vi. Grattis igen, jag är som skrivet, stolt över dig. Riktigt stolt. Du är den bästa!

Efter det vankades det såklart smörgåstårta, jordgubbstårta och en massa annat gott.. jag åt nog tills jag somnade för jag vaknade av att bror ville åka hem, jag hade tagit på mig pilotrollen. Körde runt lite på grabbarna och sen var det hem till sängen som gällde. Slitsamt ibland.

Lördagen var det ju som sagt bad, jetski, vattenskidor och solning. Efter det bjöd syster på studentmiddag hemma hos mor och far, ännu mera god mat, kan lätt behöva mina promenader efter detta;) Över till brudarna för att senare knata ner mot ön. En ramlösa och sen hem till sängen igen.

Söndagen var det sol och bad igen. Minsta syster gillade dock inte fiskarna i sjön under helgen och hennes förslag på att bli kvitt dem var att man först fångade in dem i nät, skar upp deras magar och lät dem dö i solen.. 

Hon var verkligen gravallvarlig när hon berättade detta för oss. Söt tjej.


Vips så är det tisdagkväll och jag har precis varit ute och gått. Takidas nya skiva i högtalarna, vindruvor som äts och det regnar för fullt ute.. kanske ska krypa upp i soffan och titta lite på film innan det är dags för J. att komma och strö sovsand i ögat på mig...ska bli skönt. Klockan står på 6.30 imorgon och jag hoppas verkligen inte att det regnar då. Vill inte det.


Bilder. Syster med pojken. Tove. Lina.


Trevlig kväll !


// J.





...

Av Jennie Jönsson - 12 juni 2007 00:00

Måste väl börja med att säga att Jörgens inlägg var nog det längsta i min bloggs lilla historia. Själv funderar jag på att göra ett kort med tanke på tiden på dygnet.


Med ben som står och folk som är helt påsättningslösa har vi haft en riktigt rolig helg med mkt sol och mkt bad. Jetski körning och vattenskidsåkning. Men vem var mellan vems ben och grävde egentligen? Och vem var hon som hamnade på bortamatch efter en kväll på ön? Det finns mkt att säga men svårt att sätta ord på det..kanske lika bra att låta resten vara osagt?!


Sista sprutet i röven idag, nu borde allt kännas bra men det gör förjävla ont måste jag säga..och där sätter jag nog . för idag faktiskt.


Sängen nu.


// J.

Ovido - Quiz & Flashcards