Alla inlägg under juni 2008

Av Jennie Jönsson - 12 juni 2008 17:32

Kvar innan de är dags att gå på semester. Hoppas verkligen inte att det är sånthär väder då. Då vill jag ha sol, strålande sol och massa värme.


Snart får jag gå hem, hem och diska. Lät kanske inte sådär jätte kul men det är ett måste. Sen blir det matlagning, inbakad kassler till Herrn. Göttans!


Ska se om jag hittar ngn bra låt på datorn att lyssna på innan de är dags att stänga ner för dagen.


//J. 


Av Jennie Jönsson - 12 juni 2008 12:34

Ja man kan ju inte säga att det är någon sommarvärme ute precis. Sitter på jobbet idag och fryser iklädd en lång polotröja med t-shirt under. Har provat med 2 koppar te men det hjälps inte. Extra element kanske?


Herrn kommer hem idag också, fast meningen var att han skulle jobba.. Detta tycker jag såklart är superbra och längtar redan tills jag slutar idag. Imorgon är vi ett gäng från jobbet  (samma som tränar ilag) som skall grilla. Lördagen har vi KickOff med jobbet, hela dagen och kvällen. Mkt att göra som det verkar så jag hoppas verkligen vi kan spendera lite tid tillsammans ikväll. Jag behöver det...det är tomt och ensamt utan honom på veckorna.


Igår städades det. Hur skönt är det inte när allt är rent och luktar gott? Det enda som ska göras är disken, men den får vänta ett par timmar. Lunchen skall spenderas med Kicki, längesen vi sågs nu. Tror att det blir Kondis och kanske en grillad ciabatta. Eller kanske en räksallad...återstår att se.


//J. 

Av Jennie Jönsson - 11 juni 2008 17:19

Nu har jag även hittat koppar från www.furnish.se

Teema Mugg Turkos, 0,3L, 2-p
Pris: 188


Kommer nog hamna en hel del på min önskelista men det är alltid kul med lite färg... //J.


Av Jennie Jönsson - 11 juni 2008 17:11
Denna blogg är värd 35 457 kr

Kan inte vara sämre än ngn annan...

Av Jennie Jönsson - 10 juni 2008 17:23

Har hittat en vas på http://www.vitdesign.se/ som jag verkligen gillar. Den vill jag ha! Och det bästa av allt...den var inte spec dyr.


Måste skriva upp den på önskelistan..synd bara att det är så långt kvar till Jul.


//J.

Av Jennie Jönsson - 10 juni 2008 12:54

Jaha, för ett par minuter sedan stod regnet som spö i backen, det övergick till hagel och nu...poooff, det är lugnt igen. Det regnar såklart fortfarande men inte alls lika mkt, det låter inte längre som om taket håller på att ge med sig.

Av Jennie Jönsson - 9 juni 2008 15:34

Så har vi hunnit med en helg..


Torsdagen var jag ledig och det var studenten. Först var vi till vetrinären med Buck, han skulle få sin spruta. Han är redan 12 veckor. Det är 4 veckor sedan vi hämtade hem honom och det känns som mycket längre. Sen bar det iväg för att inhandla blommor och även bolaget fick sig ett besök. Hemöver för dusch och ombyte, iväg till kyrkan för att titta på alla som klev ut på trappan. Det är nu 6 år sedan vi stod där.. SEX ÅR !! Det är länge det.. det går fort. 

Senare på dagen var det dags för studentfirande på Äggarvägen, kall öl, smörgåstårta och senare på kvällen även middag. Det spelades kubb, de skrattades och vi slogs med myggen. En riktigt trevlig dag/kväll. Tack alla inblandade för det. Jag och Herrn gjorde en rätt tidig kväll, tog en promenad hem med lillBuck.


Fredagen var det upp och iväg, handlade, packade och donade på lite innan vi plockade upp en sliten studentfirande David för att åka till Rönnvassla. Där har vi tillbringat helgen, de har röjt och jag har slappat med Buck. Vi har grillat och haft det gött. Hemgång igår, middag från Knuten, Tack Hasan för det. Därefter hämtning av lillmissen som vart hos mina päron under helgen och sen hem för att kolla på film. Mystes lite innan John B kom med sovsandspåsen. 


Herrn drog iväg tidigt imorse och jag fick ligga kvar ngn timme till innan det var dags att kliva upp och gå på jobbet..och här sitter jag än. Jobbar till 18 ikväll och sen blir det promenad ! Träning imorgon igen.


Ingen som har ngt bra tips på en 50tals frisyr?? 


//J. 

Av Jennie Jönsson - 3 juni 2008 23:59

Yes, det stämmer idag fyller, eller rättare sagt fyllde min älskade syster 20 år. Vi firade henne i lördags med middag, tårta och sedan på kvällen tog vi en tripp på ön. Riktigt trevligt, allt var toppen !! Tusen tack för det Gumman !




Söndagen var vi till Västanå och hämtade Buck, åt glass och njöt av solen innan Herrn for på jobb och jag gick och tränade. Svettigt men skönt.





Igår fyllde Anneli år, hon dukade upp fika hemma i trädgården, lika trevligt det. Du är grym på att baka.. tom så att hon tog med fika på jobbet idag=)

För övrigt så njuter jag av de fina vädret, lite bitter över att man sitter inne men men, någon skall göra det med. Jag hoppas på sol resten av veckan, imorgon jobbar jag sista dagen för denna vecka. Sen blir det studentfirande på torsdagen, kommer att spendera kvällen med Herrn och hans familj. Skulle ha delat mig på två så jag även kunde vara i Strådalen, men de får klara sig utan mig.. Men jag fick iaf se Tove och John i balkläder idag, så himla fina. Kortet är faktiskt snott från sveg.info.


//J.



Ovido - Quiz & Flashcards