Alla inlägg under mars 2008

Av Jennie Jönsson - 12 mars 2008 14:41

Även kallad lill-lördag. Men inte för min del. Igår färgades det hår och resultatet? Ja..Jag kommer ta rygg på Kicki ner på Ica idag för att köpa ny färg, denna gång en mörkbrun och thats it. Inga slingor här inte.


Imorgon är det TORSDAG ! Skönt så in i helvete. Jag ska MYSA ! LängtarLängtarLängtar som en tok just nu efter herrn. 11 dagar är länge. För länge i mina ögon. Men det tar vi nog igen. Skönt att få hem dig igen.


Nu ska jag ta och hämta mig lite kaffe så jag orkar med eftermiddagen.


/Jennie



Av Jennie Jönsson - 11 mars 2008 14:05

Koma idag. Jag och kicki åt lunch på Björnen idag. Stekt fläsk, potatis och löksås. Riktigt göttans ! Får se om det blir middag och vad det blir. Just nu är jag mätt så att det känns som om middagen skippas..men vi får se.


Igår tog jag rundan med Camilla. Skönt att komma ut och röra lite på sig. Det var precis lagomt kallt ute också, skönt att lägga sig efter en långpromenad..blir en till med Kicki ikväll. Kanske en dubbel? Anna for "hem" igår..tråkigt. Men vi har tjatat på henne att hon ska komma hem igen till 17 april, för då vill vi ha tårta. Vi ska fira henne vare sig hon är med eller inte. Det gjorde Maria klart för mig i helgen om jag inte minns fel?


Usch va jag saknar herrn nu. Men snart är det torsdag. Mystorsdag!


//J.



Av Jennie Jönsson - 10 mars 2008 09:28

I bilder från kåtslynornas paradis. Vissa sög lite på björnen men det var inte så gott nå längre, vi vetat det i hela våra liv tills nu..

För er som undrar så är detta våra osynlighetsglasögon. Ingen kunde se oss..det var nog lika bra de skulle jag tro. Men tack för en utomordentligt rolig helg, massa skratt, öl och god mat. Idag känns det att man lever.



Av Jennie Jönsson - 7 mars 2008 12:34

Gårdagen spenderades med Kicki, riktigt trevligt. Det gör vi om snart. Lördag närmare bestämt. Då ska vi äta middag och ha det trevligt. Jag och mina saknade vänner. Det ser vi fram emot. Kanske kan bli en kall.. eller som herrn sa, ja ni lär väl bli på fyllan, prata skit och göra bort er. Är det så killar ser på oss tjejer när vi samlas för att ha en tjejkväll? Eller är det så att genom sig själv känner man andra? Bra fråga.. Vilket fall som helst så blir det nog trevligt för oss alla skulle jag tro, eller iaf hoppas på.


Nu är det snart dags för lunch, idag blir det inge kött och potatis inte. Vet inte alls vad det blir faktiskt. Egons ska få sig ett besök iaf. Sen får vi se. Grattis till min kusin idag som blir ett år äldre. Jag trodde jag var duktig och grattade i tid, skickade iväg ett mess redan igår. Jaja, man kan ju inte ha rätt jämt, hur skulle det se ut? Grattis iaf, hoppas veckan på skalet är bra.


För övrigt. Jag räknar ner nu. Jag vill ha hem dig. Vill höra nyckeln i låset och sen att jag får vara nära. Inte för att vara pluttig, men jag saknar dig! Fick ett mkt gulligt meddelande imorse när jag kom på jobbet. Tackar=)


Sista rycket nu, sen är det bara halva dagen kvar. 


//J.



Av Jennie Jönsson - 6 mars 2008 16:54

Vanlig torsdag. Herrn kommer inte hem och jag håller redan nu på att längta ihjäl mig efter honom. Det kommer bli jobbigt att vänta ytterligare en vecka till innan jag får mysa med honom. Usch va länge det är kvar... ! Menmen, desto mysigare nästa vecka..då ska jag mysa i massor !


Idag blir det middag med Kicki efter en sväng på dollar. Tänkte hinna med en runda runt broarna också, känner att jag sitter still för mkt på dagarna och det är ingen höjdare. Undrar om de blir våtdräkt i vassen eller inte? Känns som om de kan bli varmt i den när vi åker till Tunisien iaf..


Gårdagskvällen spenderades i Lillstjärts soffa och det var verkligen på tiden, det har blivit riktigt fint i lägenheten trots att ni har kvar att göra. Lite skitprat och Grey´s innan jag gick hem till Minttu. Hon är för söt trots att hon klöst mig på foten och armen under denna vecka. Hennes sätt att säga att hon tycker om mig kanske? Jag tror det iaf.


Middag med flicksen blir det iaf i helgen, kanoners!


// J



Av Jennie Jönsson - 5 mars 2008 17:39

Jag saknar dig..

Av Jennie Jönsson - 5 mars 2008 12:12

Nu har det gått ett par dagar igen..vad har hänt?


Helgen har jag åkt skoter med herrn. Först var det bara över dagen men de slutade med att vi var hem och hämtade lite saker, stannade i Västanå för middag och for upp till stugan igen för att sova över. Boris kom och gjorde oss sällskap på en skotertur på söndagen och sen var det bara hem och mysa innan det var dags för måndag igen. Helgerna går ruskigt fort. Min helg var iaf toppentoppen! Det kommer att göras om snart..


Måndagen jobbade jag nästan fram till lunch innan jag gick hem sjuk. Har sedan dess nästan bara sovit. Anna och Sussi var förbi och tittade till mig en sväng igårkväll. Fortfarande inte riktigt 100 men jag jobbar. Kan inte vara hemma, har inte ro eller nå till det. Och jag är ju inte döende så..


Herrn saknas med massor just nu, länge kvar tills han kliver innanför dörren.


Ingen som vill köpa en telefon? Råkar som sitta på två..w910i till övers.


// J.

Ovido - Quiz & Flashcards