Alla inlägg under april 2007

...

Av Jennie Jönsson - 16 april 2007 20:27

B T W så gillar jag INTE när folk kommenterar och inte vågar skriva sitt namn, då kan man lika gärna ge faan i det. SÅ det så !!


Känns att man var ute i solen igår. Jag som ALDRIG blir röd har lyckats.. på bröstet.. och varmt är det fast jag fryser ändå. Jaja..


Från det ena till det andra..kollade på tapeter idag, ska ju upp nya såna här inom kort och det finns verkligen en uppsjö av såna som man vill ha.. kul att den jag helst ville ha gick lös på 3000, inte det billigaste kanske..men jag hittade ett par till som kanske inte kostade skjortan.. Nu gäller det bara att ta fram flirtögat när hyresvärden kommer så slipper jag stå för kalaset själv ;)


Nej det är väl kanske dags att ta tag i verkligheten igen, tvätthögen kommer inte att ta sig till garderoben själv och disken kommer inte att diska sig av sig själv, det vet jag..även om jag är ganska virrig.


// J.




Sol

Av Jennie Jönsson - 15 april 2007 20:19

19 grader i skuggan idag, själv låg jag i solen och njöt..


Helgen har varit slapp och skön, bra det med tanke på att jag har fullt upp framöver nu. Bara att bita ihop.


Med risk för att bli intern...

"Varför ligger det ett tomt påskägg här för ? - Det är slut på godis..." Lite roar dem små..jag skrattade gott iaf.


Btw, kortet som M letat kom fram och stryk fick han av sin argsinta fru;) Till historian hör att han anklagade henne för att ha tappat bort det..


Nej nu är det väl dags att pallra röven hem till mor och far igen, säga hejdå till lillasyster. Hon åker tillbaka till skolan imorgon igen.. efter det är det filmdags med mina goda grannar...


Glad, kåt och tacksam.. //J.

Av Jennie Jönsson - 9 april 2007 20:39

kvar tills det är dags för påsk igen, kanske lika bra det. Nästan så att det är slitsamt att vara ledig såhär många dagar.. men imorgon börjar allvaret igen iaf.Torsdagen jobbades det, inte så många timmar men några iaf. Sen var det dags för grillning på ballen, slutade i att vi flyttade kalasandet till grannarnas lägenhet som råkar på att vara dryga 100 kvadratmeter större än min. Fredagen tog jag det lugnt och stannade hemma, lördagen var det dags för utgång men eftersom jag låg i magknip hela natten så var jag inte lika taggad som resten av gänget. När jag kämpat med EN öl i 3 timmar så gav jag upp, såg sanningen i vitögat och gick hem och la mig. Somnade och sov som en stock, missade idoluttagningen i väggen bredvid. Tackade nej till pilotrollen åt grabbarna och tog med mig L ut i solen istället.. skönt med ryggläge i värmen. Idag har det inte hänt allt för mkt, käkade lunch med D, pantade en del efter helgen med M. Och snart dags för film, så det så.Mkt att göra resten av månaden och det är skönt. Återkommer väl om det, finns ju de som vill veta allt..Jojustja.. ska passa på att säga GRATTIS till min svåger också, som tog hem publikpriset i söndagens tävling.PUSS /J*

Av Jennie Jönsson - 2 april 2007 21:12

Jaha, då var även denna dag slut. Svisch, så är det över. Så är det med mkt.. vaknade på soffan förut ikväll, samma sak där.. programmet jag kollade på, var också över.Helgen är över också. Den går alltid lika snabbt, varför går den fortare än ngt annat för? Spenderade iaf lördagskvällen/natten i Y-berg med K och B.. tog nog en eller två för många kalla som det kändes vid halvfyre tiden när jag kom hem. Usch, det var jobbigt. Men jag somnade direkt jag la huvudet på kudden, utan tvivel.Vaknade inte alls lika pigg men städade och tvättade, fixade iordning ballen (balkongen) inför torsdagens grillning, lite kvar dock. Men det kommer jag hinna med i veckan., hoppas jag!Nej nu ska jag fika lite sen blir det sova, i sängen denhär gången, nog för att soffan är skön, men inte en hel natt. Sussa sött.. // J.

Ovido - Quiz & Flashcards