Alla inlägg under maj 2007

Jag

Av Jennie Jönsson - 12 maj 2007 14:46

Älskar när män spenderar pengar på mig.. idag hände det! Lycklig, glad och lätt om hjärtat känner man sig..bra skit. Tapeterna är fixade och snart är det dags för flyttning.. lite gruvsamt men skönt. Gött att göra iordning, skönt när allt är klart. Jävligt skönt.


Kalas ikväll hos min Milf..antar att söndagen kommer att spenderas med lätt huvudvärk i soffan, men det är det värt. Lätt.. återkommer om det senare.


Glad, relativt nyknullad och tacksam/ Jennie

Av Jennie Jönsson - 10 maj 2007 19:50

I precis hela kroppen även fast jag sover som en stock om nätterna. Kan det vara sprutan tro? Brukar bli seg av den.. Annars så är det väl som det ska, huvudet ner och fötterna upp, kommer mig inte för att vända allt åt andra hållet. Kanske när jag är klar med allt som skall göras resten av denna månad och nästa. Semester, vad är det ?


Fredagen närmar sig igen och det vankas kalas i helgen, känns som om vi inte gör annat, men jag klagar inte. Absolut inte..


Förbannad har jag vart också, varför vet jag inte.. men minsta lilla, om ngn sagt nått eller tittat på fel sätt, eller kanske inte lyssnat klart.. det har fått mig att se rött idag.


Ska hem nu och ta på mig mysbrallorna så det så.. krypa upp i soffan och inte göra ett skit. Jo, stoppa i laddaren i telefon för den har muttrat över sin batteribrist ett tag nu..eller så kanske jag ska låta den muttra tills den blir tyst, vet inte. Visar sig som vissa säger.. det stör mig oxå.


//J.

Av Jennie Jönsson - 8 maj 2007 20:58

Bengan.. jag kommer inte till att sakna dig. Så det så!


Jaha mitt fittinternet fungerar inte, kan det vara skit i datorn kanske ? Sitter hos milf nu iaf, vad ska jag göra när jag dragit då.. springa hit varje gång jag ska skriva, eller kanske skaffa mig ett eget internet ? hmm...?!


Micke smaskar mig i örat och sprutet i röven gör för övrigt ont, ont, ONT !


Inget mera att säga /J


Om du undrar.. fortfarande mysbrallorna på.

Av Jennie Jönsson - 7 maj 2007 16:40

Lördag var grillning på ballen igen, rödtjut dracks, en tjejfest som slutade med ett gäng grabbar som sällskapade oss under kvällkvisten. Mkt trevligt. Igår kändes det att man levde, att vakna upp alldeles för tidigt en sån dag är ingen höjdare vill jag lova. Tur att det finns ngt som heter somna om.. det gjorde jag.


Frukost med min MILF och sedan iväg på träning..jag var ju iaf där. Resten av kvällen tillbringades i min ruskigt sköna soffa med J. Kebab, cola och chips samt första säsongen av Sex And The City. Kanske inte speciellt nyttigt, men precis vad som krävdes för att kroppen skulle hamna på rätt spår igen..


Klockan stod på 6.15 imorse, Precis som jag kände på mig igår så var det jobbigt att ta sig upp imorse..kan inte förstå..men det gick !


Har även hunnit med ett sprut i röven idag, alltså dvs en pollenspruta i stjärtmuskeln som jag faktiskt har!


En fråga;

Sen när blev det tillåtet att lägga på i örat på en person under ett telefonsamtal?


//J.



P.s Det bor visst en liten slyna i mig.
Av Jennie Jönsson - 5 maj 2007 13:17

Ikväll igen, med pumorna denna gång.


//Glad, Kåt och Tacksam

Av Jennie Jönsson - 4 maj 2007 08:51

5 år, FEM jävla år..det kan han glömma. Fetglömma direkt!

Jag ska ha mina tapeter NU om jag ska ska pippa till mig dem.. eller så det enklaste, betala dem själv. Men vad får jag för det ? Inget. Separat elräkning på hyran som jag har, Ett hus med 2 extra lägenheter i, mindre plats på gården, inget förråd längre och en hyresvärd som säger att det bara är att ringa om jag vill ha ngt fixat..men det ligger inte på priolistan just nu, vad är meningen med att ringa då? Jo eller hur.. idiot !


Det kallar jag en JÄVLIGT bra start på dagen, eller hur? Dessutom knäppte han kort, för att kunna visa hemma.. men hallå, vem har bäddat sängen före kl 8 på morgonen, inte jag iaf. Nu finns det med på bild..likaså min tvätt som hänger på tork. Kanske kan googla mina underkläder snart då.. FUCK, nu är jag inte glad. Vilket stolpskott !


- Stor va?

- Ja, dem brukar säga det...


// J.


Av Jennie Jönsson - 2 maj 2007 23:19

Jaha, antar att jag är lika glömsk och lat som min granne när det gäller att uppdatera här, men när det väl händer så händer det. Afterski 1000 är avklarad och jag skippade det iår med..

Ikea var det ju som stod på tapeten denna gång. Det införskaffades en ny soffa och ett nytt bord.. lite annan shopping och såklart ett par skor till min samling. Och nej, jag köpte INE en mintgrön soffa.. jag har inte ens prickiga väggar.. den är beige, stor, fluffig, djup nog för att skeda i och oerhört skön.. riktigt skön dagen efter kvällen före. Jag och mina soffskruvare knäppte ett par öl och vips så togs det sista kortet 5.35 på söndag morgon..suck och gäsp, blev inte många timmars sömn den natten, men kul hade vi.. skrattades en del iaf. Drogs ett par vitsar och ja.. resten förteller icke historien..upplevelsen talar för sig själv.

 

Söndagen var det inte alls lika kul.. sleten var ordet. Film och chips, sen sova igen. Måndagen jobbades det ett par timmar och sen var det bara till att sprätta en kall..lite väl tidigt på dagen och kanske inte så smart innan man fått ngt i magen men men, vi höll ut till efter 4 denna natt. Diverse samtal och diverse sms, en hel massa nattpizza och ännu mera sång. Tack till alla inblandade för en supertrevlig kväll.. och tack till mig som höll ut till slutet denna gång. Maria, hånglade vi ? Jag har aldrig.. Haha..Om söndagen var seg så var tisdagen segare..usch och fy.. grannen bjuppade på tårta, GRATTIS igen till dig J. Mormor bjuppade på mat senare under kvällen, inte så pigg på det kanske, men vad gör man inte för laget?! Jag försökte även se en och samma film en sisådär 5 ggr eller nå, men det är inte lätt när man är trött..

 

Nu är det bara imorgon och fredag kvar, sen är det helg igen..

då är det grillning på g. Nice.

 

Har väl kanske inget mera att tillägga.. va?

 

/J.

    
Ovido - Quiz & Flashcards