Alla inlägg under januari 2008

Av Jennie Jönsson - 24 januari 2008 17:11

Ja imorgon smäller det. Imorgon blir jag en till. Jag får min misse imorgon. Välkommen Minttu. Här skall klösas och mysas hela helgen lång. En dag kvar.


Häcken full i jobb har jag också. Känns som om jag skulle behöva sitta hela natten lång och göra klart allt..men det kommer ju som sagt en dag imorn. Reseplanering och förhoppningsvis bokning ikväll, ska sällskapa med Hanna hem till Linda. Vi ska inte måla väggar..vi ska äta kakor. Så det så!


Käkarna ömmar.. tuggar Extra hela dagarna..Onico slinker med ibland. Men det är väl 3 veckor och 2 dagar nu. Jag är grym ! Du med Anna !


Nu ska jag sortera mina case tills imorgon och sen är det nog dags att gå.


/ J. 





Av Jennie Jönsson - 24 januari 2008 11:16

Har Martin varit i farten...

"Innan man har stoppat den i munnen och den har blivit blöt"

Av Jennie Jönsson - 23 januari 2008 16:50

Grattis Jossan till tillöket i familjen. Skönt att höra att det blev en Marko!


Av Jennie Jönsson - 23 januari 2008 14:40

Jag håller med Hanna. Det är inte sant.... Faaan!

Av Jennie Jönsson - 23 januari 2008 11:08

Jag Vill Så Att Jag Skäms !

Av Jennie Jönsson - 22 januari 2008 14:43

Jo visst blir man det i skallen. Speciellt efter dessa två dagar. Och dagen är inte slut ännu. Gårdagen var det filmtittning, massa prat och sen bums i säng. Herrn ringde..kul att ni är vaken på nätterna när jag sover och jag är vaken på dagarna när du sover. Känns som om man springer om varandra..


Köpte nya gardiner igår, dem ska upp idag..tänkte hinna jaga dammsugaren också. Får se om jag orkar. Med min samtalsmängd idag känner jag att jag behöver sova, jag behöver sömn. Kanske läge för det ikväll..skulle ha letat filmen som fröken Veronica vill låna också. Eller så får jag fixa en ny.


I helgen blir det lugna gatan, ska vila upp dem inre organen:)


Btw så letade jag ett infopapper till "glidarn" igår, och jag HITTADE de=) Jag visste vars jag hade lagt det och jag kunde lätt gå och hämta det. Nice!


Jaja, nu är det dags att fortsätta slita..// J.

Av Jennie Jönsson - 21 januari 2008 15:05

Lika roligt att vara tillbaka på jobbet efter en helg. Idag var det mindre kul. Något man trodde var fixat och klart, var inte ens gjort. Sånt stör mig. Men men, ingen mening att hänga upp sig just nu. Det blir nog bra senare..


Helgen då? Fredagen var det middag hos mor och far. Sällskapet var med och sen var det soffläge resten av kvällen. Slappt och skönt. Lördagen skippade jag skotertävlingen med grabbarna för att följa flickorna på hockey. Vinst för grabbarna, bra gjort ! Hemöver för lite soffsittning innan Sussi kom och hämtade upp mig. Iväg till M&M´s nya lägenhet för lite spackling och slipning. Hem till Rosa för lite vin och prat. Kom i säng rätt sent. Upp tidigt på söndagen. Sen vet jag inte vad som gjordes. Mat och mys iaf, sen ihop plocknig och letning av film som jag fortfarande inte hittar. Jag fattar inte varför sakerna försvinner. Jag har ju ett bra ställe som jag brukar lägga dem på. Sen måste det vara någon som flyttar på dem. Men vad vet jag ? har fortfarande inte hittat igen nått som jag letat.


Återkommer, det ringer / J.


Av Jennie Jönsson - 18 januari 2008 14:44

Bara säga att jag tar över här och nu..

Ovido - Quiz & Flashcards