Alla inlägg under januari 2008

...

Av Jennie Jönsson - 8 januari 2008 08:46

Ja då har vi klarat av måndagen också. Tisdagen är här. Det går undan. Gårdagen spenderades över en tekopp hemma hos Linda tillsammans med Hanna. Det pratades och skvallrades, precis det som vi tjejer är bra på..


Anna min vän åkte igår. Jag skäms för att jag inte hann träffa henne mer än vad jag gjorde. Jag känner mig som en dålig vän. Men det är jag väl inte? Hoppas verkligen att vi kan ta igen den förlorade tiden senare. Eller hur? För en vecka sedan satt vi iaf i min soffa och sög på varsin snus, den sista snusen. Nu biter vi ihop och tar oss igenom detta, eller hur gumman?


Jag har inte mer att säga just nu. Jag saknar min vän, mitt mys.


// J.






Av Jennie Jönsson - 7 januari 2008 12:46

Underbara måndag..är det inte strålande så säg? Eller inte..


Jag AVSKYR med STORA bokstäver måndagar. Jävla mähän.. dessutom är lunchen slut om 12 minuter. Fittigt (får man säga så) det är så det känns.. och ja, jag är lite sur idag. Men det har sin förklaring som precis allt annat. Jag har ont i magen, jag har slutat snusa, jag har fått en finne, klockan på jobbet går fel, jag vill inte göra något och ja..det är måndag. Strålande? Jossan sitter för övrigt och bara skrattar åt mig, vilket inte gör saken bättre. Jag blir ju bara surare och surare..hon gladare och gladare.


Fick ett ljus av pappa idag. Glimma Vanilla.. hem och tända på så att säga. Ska även iväg på lite uppdatering med kakor ikväll.. sånt ses det fram emot.

Häromdagen påväg hem kom en spark förbi mig och Jessica.. undra om man fick åka med ;) internt.. haha. Låg humor kanske. 4 min kvar nu. Orka.


Känner att detta inte är det gladaste inlägget..men men. Fick iaf en suverän dag igår med herrn, min vän, min mys.


Åh, Elisabeth räddade min dag nu..hon kom med en tidning. På omslaget sitter allas våran Patrick Dempsey och ser fördjävla snygg ut. TACK E  ! 


// J.

Av Jennie Jönsson - 4 januari 2008 13:05

Dags igen för helg. Först kändes det som en evighet till helg när man kom hit i onsdags..sen idag så känns det inte så farligt ändå. Just nu känns det rätt bra faktiskt. Vi har klarat av förmiddagen och vi har haft lunch.

Det är 4 timmar kvar till helg och det innebär ytterligare ledighet, ledighet som verkligen är så tråkigt. Eller inte. Ledighet är toppen!


Gårdagen spenderades hos familjen, middag och tårta för pappa som fyllde år, sen knatade jag iväg till herrn och vi försökte få ordning på sakerna. Därefter knatade vi hem till mig..mys och skedning tills imorse när klockan ringde efter mkt snoozning..suck, jag avskyr att kliva upp verkligen.


Korvgrillning står på schemat imorgon iaf, det ser jag fram emot. Kul Kul ! Förhoppningsvis ska jag måla klart det sista i mitt skåp också.. har legat lite på latsidan känner jag. Btw, så ingen snus än. Jag är grym !


// J.

Av Jennie Jönsson - 3 januari 2008 09:49

Till Världens Bästa Pappa !!


Hoppas du får en toppendag, så ses vi senare när jag kommer för fika =)


// J.

Av Jennie Jönsson - 3 januari 2008 09:26

Årsammanfattning och ingen snus än så länge. Måste säga att det känns bra, bra för att vara mig. Lite täppt i näsan men det kan jag ta. Om jag lyckas nu så har jag lagt ett låååångt förhållande på hyllan. Om jag tänker efter riktigt noga så kan jag minnas känslan av första snusen. Härligt !


3 koppar kaffe och benen hoppar upp och ner av sig själv. Måste trappa ner lite på det med kanske. Rensa ur kroppen lite. Nyktert Januari.. känns som om 2008 kommer bli ett intressant år.


Nog om det. Gårdagen spenderades med herrn och massa saker att göra. Sent i säng och drog in i det längsta imorse..mysigt. Hade velat stanna kvar hemma under täcket. Finns inge bättre än att vakna i armarna på ngn som man tycker om..


Jaja, kanske ska ta och rasta benen en runda innan det är dags att köra igenom dagens lista.. ska ta vatten istället för kaffe iaf.


// J. 


Ovido - Quiz & Flashcards