Alla inlägg under januari 2008

Av Jennie Jönsson - 18 januari 2008 09:09

Äntligen är den här, den efterlängtade dagen. Strålande !


Gårdagen fick jag påhälsning av herrn, fikade med Stjärt och sen hem. Tänkte sova tidigt men dendär telefonen..den är hopplös. Håller mig vaken. Trött, Tröttare, Jennie imorse. Jessica fick i vanlig ordning vänta på mig innan vi kunde halka vidare på jobbet. Kaffe och mail sen sitter man här igen..hoppas dagen flyter på fint och att man snart gör helg. Önskar att jag fick byta med vissa..vill också gå hem efter lunch. Morr !


Jaja, nu ska jag jobba undan lite. Middag med familjen idag tror jag..fick iaf en inbjudan till det på sms av min kära mamma imorse..


Tack Maria för att du finns !


// J.

Av Jennie Jönsson - 17 januari 2008 16:31

Så är det dags att gå hem..känns underbart.

Av Jennie Jönsson - 17 januari 2008 08:40

Joja jojagog äror totrorötottot. Jojagog vovilollol sosovova.

Och för dem som inte fattar, er förlust. Gårdagen var det påhälsning med film som gällde. Patrioten, bra val. Den är bra, men den är lång.


Idag kommer herrn hem igen. För att jobba. Ovanligt;) Får se vad det blir i helgen, skoters eller hockey eller ingenting. Den som lever får se. Undrar om man kan dela på sig själv så man hinner med allt ? Hittade även bild på min syster på en skoter..när ska vi åka då? Jag vill också ju !


Nu ska jag ta mig lite kaffe så kanske jag vaknar till liv..


// J.

Av Jennie Jönsson - 16 januari 2008 14:02

Gårdagen var väl inte så strålande som alla andra dagar brukar vara.. men det löste sig med en kvällpromenad med min saknade vän Linda. Tack vare det så släppte även den äckliga huvudvärken jag hade. Vi var gnälliga och bittra, men vi skrattade och hade trevligt iaf. Efter det var det tack och godnatt, bums i säng. Herrn ringde inatt..kul det är med skift. Jag minns knappt vad vi pratade om men jag har minnet av att jag inte var så trevlig kanske. Det ber vi om ursäkt för samtidigt som jag tackar för väckningen imorse, skönt som attans att höra din röst på morgonen. Saknar dig massa.


Lunch på thai med Hanna. Göttans med soya? Fick även tillbaka min ledighetsansökan så nu är det klart. GöttansGött det. Linda kom igen nu =)


Blir nog en promenad när jag slutar idag..Hanna kände sig inte på topp så det blir väl till att stoppa musiken i öronen och knata, om det inte är så att det finns ngn annan som vill med. I så fall kan man skicka ett sms till mig nu.


I vilket fall som helst så är det dags att jobba lite nu..


// J.

Av Jennie Jönsson - 15 januari 2008 12:14

Gör ett nytt försök med varma koppen idag och än så länge går det bra..peppar peppar ta i trä. Har ju trots allt bara druckit en mun än så länge. Men det går nog bra. Precis som allt annat idag. Fick en dansk som pratade svenska med mig. Strålande. Sånt gillar vi.


Tittade på film igår, kul att jag förstod vad den handlade om när det var 10 minuter kvar. Jag är så skrämmande bra ibland. Jaja, tack för sällskapet iaf. Ikväll blir det däremot en tidig kväll, jag är sliten som få. Herrn lyckades iaf väcka mig 6,30 imorse så jag var klar när Jessica kom och hämtade mig. Det är bra gjort det. Det har nog aldrig hänt tror jag..Tack till honom !


Jag vill inte sitta här idag, jag vill hem till soffan eller sängen. Vilket som, och bara ligga ner. Jag känner mig sådär grinig och less, varför vet jag inte. Men det löser sig nog..kan vara 2 veckorskrisen eller nå.


Jaja, ska brotta ner koppen nu.


/ J.

Av Jennie Jönsson - 15 januari 2008 08:17

" Klev upp imorse och tänkte att jag är alldeles jävla bra i arslet" / M.K

Av Jennie Jönsson - 14 januari 2008 12:17

Ja nu var det dags att rycka upp sig lite..halva måndagen har gått och det märks ju verkligen. Ost och broccolisoppa till lunch. Gick ju strålande..den hoppade ur koppen och landade på mina byxor..kallas inte varma koppen för ingenting har jag lärt mig nu. Brännskadad antagligen.


Helgen då..Jag vet inte vad jag gjorde helt enkelt. Inte fredagen iaf. Jo jag fick påhälsning mitt i natten..lite mys. Lördagen kom Kicki in till byn, vi fikade på kondis, gjorde Dollar och sen var det kaffe hos Linda. Påhälsning hos min bäbis och sen middag hos mig innan vi pulsade genom snön till Jessica och Jossan. Med mig hade jag såklart Minttuflaskan..som vi tömde. Roligt umgänge och mkt skratt innan vi knatade hemöver. Trött som få..


Söndagen vaknade jag av att solen sken..jag dansade soldansen kanske? Upp ur sängen, borsta tänderna, iväg till Micke och Maria. 2 koppar kaffe senare var det dags för dammen. Pulkåkning för hela slanten..

Hem igen. Ducha och sen var det dags för promenad. Hem igen och stupa i soffan..väntade på herrn som för övrigt tror att från kl 17 - 22,30 är en stund.. det kan jag meddela att det inte är. Fick iaf mysa lite innan John B kom och strödde sin sovsand i ögat. Känns nästan som om den ligger kvar.. Sjukt trött är vad jag är. Ska hem och vila lite.. ta en promenad kanske.


Nu ska jag fylla på kaffekoppen med lite koffein så vi orkar igenom eftermiddagen också..hoppas för böveln att den går fort.


//J.

Btw

Av Jennie Jönsson - 14 januari 2008 08:28

Ha gärna telefon avstängd nästa gång vi ska vara på fyllan..

Ovido - Quiz & Flashcards